Caravana Minimax ajunge in sapte noi orase din tara

12 iunie 2012, 13:19

Devenita deja o traditie de cativa ani, Caravana Minimax revine acum intr-o noua calatorie prin tara. Mii de copii sunt in asteptarea Autobuzului Magic care va stationa pe rand in perioada 15 – 23 iunie, intre orele 13:00 – 18:00, in urmatoarele sapte orase: Craiova, Ploiesti, Buzau, Bacau, Piatra-Neamt, Suceava si Baia Mare.
Caravana Minimax ajunge in sapte noi orase din taraAdesea, zecile de intrebari ale celor mici pot fi istovitoare pentru parinti, insa cu ajutorul Minimax acum ele isi vor gasi raspunsul in cel mai placut si amuzant mod.

Impreuna vom descoperi cum arata Pamantul si cate planete exista in sistemul solar, vom afla curiozitati ale naturii, informatii utile despre flora si fauna, dar si cum functioneaza organismul uman – toate acestea urmand a fi deslusite in circuitul Caravanei Minimax.
Caravana Minimax ajunge in sapte noi orase din taraCopiii sunt asteptati sa paseasca in Autobuzul Magic precum si in spatiul alaturat, special amenajat cu corturi gonflabile dotate cu numeroase panouri informative si decorative, precum si cu masute pe care vor fi instalate zeci de jocuri.

Insotiti de parinti, bunici sau profesori, participarea micutilor va fi premiata cu mii de carticele, reviste si baloane, ei avand posibilitatea de a face fotografii cu Mini, Max, Cutulache si Pisicuta. Indragitele mascote se vor alatura copiilor in marea aventura a cunoasterii.

Ca in fiecare an, nu va lipsi premiul cel mare ce consta intr-o excursie in strainatate pentru o familie si care va putea fi castigat in urma unei super-tombole.
Caravana Minimax ajunge in sapte noi orase din taraActivitatile puse in practica urmaresc stimularea interesului micutilor in insusirea si dezvoltarea cunostintelor generale si in formarea abilitatilor de invatare.

Asadar, cei mici au toate motivele sa nu rateze Caravana Minimax pregatita sa poposeasca in orasul lor!

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii ale Caravanei va invitam sa urmariti in continuare canalul Minimax. De asemenea, informatiile sunt disponibile si pe site-ul www.minimaxro.tv.


Calendarul Caravanei Minimax:
CRAIOVA – 15 iunie – Piata Prefecturii
PLOIESTI – 16 iunie – Centru (langa Omnia, in parc)
BUZAU – 17 iunie – zona Dacia, in fata Primariei
PIATRA-NEAMT – 21 iunie – Casa de Cultura
SUCEAVA – 22 iunie – Parcul 3 Barbosi
BAIA MARE – 23 iunie – Parcul Mara


Minimax – Divertisment ca in povesti!

Excursie oferita de: Zumzi
Parteneri: Media Service Zawada, Doxi, Draga mea pentru copii, Pipo

Minimax, primul post de televiziune din Romania ce difuzeaza emisiuni non-violente pentru copii, ?i-a obi?nuit micu?ii telespectatori cu programe amuzante ?i educative, dar ?i cu diverse campanii bazate pe activita?i extra-?colare. Acestea vin sa sprijine dezvoltarea creativita?ii copiilor, ocupandu-le intr-un mod placut timpul liber.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rusia este cea mai mare tara din Continentul Europa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea tehnicii yoga: sa-ti tragi un cap in gura

› vrei mai mult