Cand folosim expectorantele?

4 aprilie 2017, 17:50

 Afectiunile aparatului respirator, precum racelile, bronsitele, gripa, insotite de o tuse suparatoare, productiva, se vindeca si cu ajutorul expectorantelor.

Expectorantele usureaza eliminarea secretiilor mucolitice, eliberand caile nazale, ceea ce inseamna ca poti respira mai usor, iar episoadele de tuse se raresc. Tusea expectoranta care insoteste raceala si gripa se vindeca mai repede cu ajutorul expectorantelor. Tusea este o reactie de aparare a organismului, constand intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina mucusul.


Imunotus

 

Insa o tuse persistenta, care nu trece cu ajutorul expectorantelor si a altor tratamente clasice, poate fi semn de astm. In astfel de cazuri este recomandat un consult medical. Si alte boli grave ale plamanilor, precum cancerul pulmonar ori pleurezia se pot manifesta prin tuse cronica, care tine mai mult de doua luni. De aceea este foarte important sa mergi la medic.

Suplimentele alimentare, un ajutor in cazul tusei

Pentru tusea cauzata de infectiiile respiratorii, Fiterman a creat gama Imunotus, care consta in capsule, pliculete si siropuri special concepute pentru a ajuta atat la tratarea tusei productive, cat si a celei iritative.

 

Siropurile, capsulele si pliculetele Imunotus fluidifica secretiile si favorizeaza expectoratia, contribuind si la mentinerea unui sistem imunitar puternic. Imunotus contine extract de cimbru, despre care se stie ca este unul dintre cele mai bune expectorante naturale. Are si proprietati antibaceriene, calmante si antifungice.

 

Un alt ingredient indicat in caz de tuse care intra in compozitia Imunotus este extractul de soc. Combate guturaiul si excesul de mucus, eliberand fosele nazale. Totodata, socul are si actiune antibacteriana si antiinflamatoare. Imunotus contine si acetil-cisteina, substanta care favorizeaza dizolvarea si eliminarea mucusului din organism.

Cum se ia Imunotus

Se recomanda prudenta la persoanele care sufera de astm. Consumul in exces poate produce efecte laxative. Capsulele Imunotus se pot lua de catre copiii cu varsta intre 8 si 12 ani, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, iar de catre copiii de peste 12 ani si adulti cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Durata de administrare este de 8 pana la 14 zile. Imunotus plicuri poate fi administrat copiilor peste 8 ani si adultilor, in timp ce Imunotus plicuri Forte este recomandat copiilor peste 12 ani si adultilor.

Cu o concentratie maxima de acetil-cisteina, fructe si flori de soc, frunze de cimbru si vitamina C, Imunotus Forte scade intensitatea ii durata tusei cu numai o singura administrare pe zi.

Siropul Imunotus se administreaza pe cale orala, la copiii intre 2 si 4 ani cate 2,5 ml de 3 ori pe zi, la cei intre 5 si 7 ani cate 5 ml de 2 ori pe zi, la copiii intre 8-12 ani cate 5 ml de 3-4 ori pe zi.

Produsul contine extract de ciubotica-cucului, ceea ce inseamna ca nu se recomanda copiilor cu laringita obstructiva in antecedente, precum si copiilor astmatici.


Mai multe detalii pe: https://www.imunotus.ro/

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Broasca sageata aurie (Phyllobates teribilis) este cea mai periculoasa specie. Se pare ca o singura muscatura contine indeajuns de multa otrava pentru a ucide intre 10-20 oameni. Se intalneste indeosebi in padurile luxuriante din Coasta Pacifica a Columbiei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ea: - Toate fetele de la mine de la munca au primit flori de Valentine's Day, sunt absolut superbe!
El: - Mda, probabil de aceea au primit flori...

› vrei mai mult