Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilor

18 mai 2012, 10:27

Stiati ca cel mai raspandit mineral din organism este calciul? Prezent în oase si în dinti în proportie de 99% , calciul are un rol esential în buna functionare a inimii, coagularea sangelui, contractiile musculare. Carenta de calciu poate provoca dezechilibre grave.
Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilorBéres, lider în categoria de suplimente nutritive pe piata din Ungaria, aduce în Romania CalciviD citrat – o formula de calciu ce nu afecteaza functionarea normala a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesita suplimentarea aportului de calciu, chiar si celor care prezinta contraindicatii la administrarea sarurilor de calciu sau nu raspund la tratamentul cu alte formule de calciu.

Produs majoritar din substante naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irita mucoasa gastrica si nu necesita prezenta de acid clorhidric.
Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilorResorbindu-se rapid în cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara  sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si în circulatia sîngelui si  în functionarea normala a inimii.
La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Béres este un produs cu traditie în Ungaria, fiind recunoscut pentru substantele majoritar naturale folosite în productie. Compania este prezenta în tara de origine cu peste 50 de produse, fiind si liderul de piata în categoria de suplimente nutritive.

Obisnuiti-va cu sanatatea!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai rapid gol la Campionatul Mondial din 2002 a fost marcat de turcul Hakan Sukur in secunda 11.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula se intoarce fericit de la cimitir unde si-a inmormantat
soacra.
Nu apuca bine sa intre in curte ca ii cade o tigla, de pe
casa, in cap.
Bula tinandu-se de cap si cu ochii la cer:
- Ai si ajuns scorpie!?

› vrei mai mult