Bun venit in Jellystone! Yogi si prietenii lui va asteapta cu un nou serial la Cartoon Network

6 decembrie 2021, 11:40

Luni, 13 decembrie 2021, ora 13:45, Cartoon Network va difuza un nou serial numit Jellystone! Fanii ursului Yogi îl vor putea urmari în noile sale peripetii. Difuzat zilnic, noul serial readuce pe micul ecran personaje îndragite din povesti vechi.

 Jellystone

Yogi, Boo Boo si Cindy, alaturi de o gasca de personaje Hanna-Barbera revin în noua comedie animata, Jellystone! Serialul realizat de producatorul executiv C.H. Greenblatt (Chowder, Harvey Beaks) si produs de Warner Bros. Animation prezinta o imagine noua a acestor personaje îndragite, modernizandu-le pentru parinti si prezentandu-le unei noi generatii de fani.

Amplasat în fermecatorul oras cu acelasi nume, Jellystone! urmareste un ansamblu de personaje Hanna-Barbera în timp ce traiesc, lucreaza, se joaca si (cum este adesea cazul), creeaza tot felul de probleme orasulului. Huckleberry Hound serveste cu mandrie ca primar al orasului; Cindy, Boo Boo si Yogi sunt personalul medical; Jabberjaw lucreaza la magazinul de îmbracaminte al lui Magilla, unde pregateste toate papioanele si palariile cetatenilor. Fiecare personaj are un rol specific în comunitate. Drumurile lor se încruciseaza în moduri distractive si ridicole, transformand activitatile de zi cu zi într-un dezastru amuzant.

Ce vor face simpaticele personaje?

Într-un episod, Boo Boo nu se simte apreciat de prieteni. Primeste, apoi, o pereche de cizme care îl fac mai înalt si se bucura de popularitate, însa Yogi devine gelos.

În alt episod, Grape Ape adoarme în mijlocul pietei orasului. Jellystone se transforma dintr-un loc linistit, într-un cadru dezastruos! Depinde de cetatenii din Jellystone sa se uneasca pentru a salva situatia!

 

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începand cu ora 13:45.

Episoadele vor fi difuzate zilnic.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


E bine sa te porti frumos cu prietenii din grup, chiar daca ei mai gresesc fata de tine. Nu lasa mandria sa iti strice imaginea. Toti stiu ca esti un exemplu de bune maniere cand vine vorba de comportament.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Timisoara a devenit in 1884 primul oras din Europa care a avut iluminat public electric. De retinut ca in acea perioada orasul apartinea de regatul maghiar (1860-1918).

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Popescule, de ce vii asa tarziu?!!!
- Pai, mi-ati spus ieri sa-mi citesc ziarul acasa...

› vrei mai mult