? Block se alatura universului LEGO Super Mario

9 septembrie 2021, 16:58

LEGO ?

Grupul LEGO ii ajuta pe fani sa redescopere magia Super Mario 64™ cu noul set dedicat LEGO® Super Mario 64™ ? Block

Cubul cu simbolul ? poate fi deschis pentru a descoperi niveluri micro, precum Castelul lui Peach, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain si Lethal Lava Trouble precum si alte cateva microfigurine

Grupul LEGO a anuntat astazi LEGO Super Mario 64 ? Block, un nou set incarcat de nostalgia jocului video 3D al Nintendo, care ii traspune pe fani intr-o incursiune plina de amintiri. La 25 de ani de la lansarea initiala a jocului emblematic Super Mario 64, setul ? Block include un cub cu simbolul “?”, construit din caramizi, care poate fi deschis pentru a gasi patru niveluri celebre ale jocului: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain si Lethal Lava Trouble.

Cu o combinatie unica de momente nostalgice din joc, optiuni creative si functionalitati surprinzatoare, setul ? Block este un mod unic prin care fanii pot redescoperi magia Super Mario 64.

Introducerea ? Block este cea mai recenta iteratie in cadrul parteneriatului dintre Grupul LEGO si Nintendo®, care a inspirat un nou mod de joaca cu piesele LEGO. Universul LEGO Super Mario a fost lansat anul trecut, prin Setul de Baza cu figurina interactiva LEGO® Mario™, pe care fanii o pot folosi pentru a colectiona monede digitale si pentru a interactiona instantaneu, prin intermediul ecranelor LED si al difuzoarelor. De asemenea in acest an, Grupul LEGO a lansat Setul de Baza Aventurile lui Luigi, set care incurajeaza socializarea in timpul jocului, intrucat cele doua personaje pot interactiona si colabora pentru a colecta cat mai multe monede. Universul LEGO Super Mario include si o serie de Seturi de Extindere si Costume de Puteri, care le permit micilor constructori sa extinda, reconstruiasca si sa creeze niveluri unice in moduri interactive, pentru cat mai multa distractie.

Pe langa nivelurile din jocul Super Mario 64, noul set cuprinde si microfigurine ale personajelor emblematice ca Mario si Printesa Peach. Pentru mai multa interactivitate, fanii pot adauga si figurinele LEGO Mario sau LEGO Luigi, care dispun de muzica si sunete specifice jocului, si pot cauta Piesele-Surpriza care dezvaluie reactii ascunse ale figurinelor. Mai multe indicii cu privire la Piesele Surpriza pot fi gasite in Instructiunile de Construire.

„stim cat de mult au apreciat fanii Super Mario experienta LEGO Super Mario si am vrut sa introducem si mai multe elemente ale jocului original, pentru o experienta cat mai autentica Super Mario 64. E dificil sa ne imaginam universul Super Mario fara nivelurile emblematice ale clasicului joc, pline de secrete si descoperiri. Cu acest nou set extraordinar elevam experienta de joc LEGO Super Mario, prin elementul de nostalgie dedicat fanilor Super Mario 64 si prin expunerea aceste niveluri minunate unei audiente cu totul noua de fani Super Mario.”, a declarat Pablo Gonzalez, Senior Designer in cadrul Grupului LEGO.

Noul set LEGO Super Mario 64 ? Block anuntat astazi curpinde:

  • Cubul ? construit din caramizi, cu 2.064 piese.

  • Microfigurinele LEGO® Super Mario™: Mario, Princess Peach, si King Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pinguinul, baby pinguin si altele.

  • Patru versiuni construibile amanuntite ale nivelurilor Super Mario 64: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain si Lethal Lava Trouble.

 

Noul set LEGO Super Mario 64 ? Block va fi disponibil in magazinele de retail LEGO si pe LEGO.com incepand cu 1 octombrie 2021 la pretul recomandat de 849,99 RON.

Jocuri LEGO gasesti aici.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima agentie de turism din lume a fost fondata in 1850.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri..... Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti...

› vrei mai mult