Black Friday si cele mai bune reduceri

20 noiembrie 2015, 14:55

Lista recomandarilor de Black Friday cu produse pentru cei care vor sa scape de aglomeratia magazinelor offline din apropierea Craciunului si sa cumpere toate cadourile la reducere si fara batai de cap. Pentru ca nimeni nu asteapta cadourile de Craciun la fel de mult precum copiii, primele doua recomandari se adreseaza celor mai tineri dintre noi.
Black Friday si cele mai bune reduceriNoriel, unul dintre cele mai cunoscute branduri pentru copii si bebelusi din Romania, pune la bataie reduceri masive la cadouri de Craciun pentru copii. Sa ne asteptam la reduceri de pret care pot atinge si 70% la o gama variata de produse pentru toate preferintele si toate varstele.

Reducerile la sanii pentru copii de la scotianul.ro le vor face celor mici vacanta mai frumoasa, iar adultilor le vor da un motiv sa iasa din casa si sa se bucure de zapada de afara. Daca aleg sa profite de ele, bineinteles. Pentru adulti si familii, scotianul.ro vine cu oferte de pana la 90% la toate produsele sale, inclus la oferte turistice care incep la sejururi, croaziere si ajung pana la city break-uri in cele mai frumoase orase europene.

Ultima recomandare pe care o facem este pentru iubitorii de sport. Cei care vor sa isi innoiasca garderoba sportiva sau sa achizitioneze articole si aparate pentru diverse tipuri de antrenamente, Sport Addict este magazinul perfect de Black Friday. O oferta variata la adidasi de alergare la sportaddict.ro poate satisface gusturile celor mai impatimiti alergatori.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Stefan cel Mare mai este cunoscut ca aparator al crestinatatii. Singurul voievod roman declarat sfant.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit!
- Taci din gura si nu te mai zbate...

› vrei mai mult