Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre parinti si copii va avea loc la Rasnov, intre 21-23 iunie

12 aprilie 2024, 09:37

Artisti Big Little Festival

In primul week-end din vacanta de vara a scolarilor!

• Smiley, Alina Eremia, Andra Gogan, Nicole Cherry vor canta si se vor juca la Big Little Festival

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre parinti si copii, va avea prima editie intre 21-23 iunie, in primul week-end din vacanta mare a scolarilor, la Cetatea Rasnov si Dino Parc Rasnov.

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar cativa dintre artistii care vor canta, dar se vor si juca la Big Little Festival alaturi de prezentatorul Cosmin Selesi si cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, asteptate sa participe in spatiul de peste 11 hectare amenajat in cel mai creativ si colorat mod pentru a sarbatori relatia parinte-copil prin experiente in tandem unice in Romania.

Big Little Festival zone

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competitia Familiilor – un maraton de jocuri vechi si noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competitii de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego si Nintendo, zone interactive de lectura, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictura, tatuaje, gatit, zona de filme si desene animate vor fi parte din experientele care vor aduce copiii de ieri si de azi impreuna.

Jocuri vechi vs jocuri noi

„Desi sunt constient de cat este de important sa ma joc cu baietii mei, totusi nu reusesc atat de mult pe cat imi doresc si asa s-a nascut Big Little Festival. Pentru noi, toti parintii, acest festival poate fi ocazia perfecta de a petrece 3 zile intregi de joaca si timp de calitate alaturi de copiii nostri si sunt sigur ca va ramine o amintire frumoasa pentru toti membrii familiei. Asa ca va invit sa MAI FIM COPII PENTRU CEL PUTIN O ZI!”, a declarat Adrian Nica, unul dintre organizatorii Big Little Festival.

Rasnov, localitatea aflata in centrul tarii, cu nenumarate atractii, locuri de cazare si peisaje de vis, va deveni in primul week-end din vacanta de vara capitala distractiilor in familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse si atractive de desfasurare.

Biletul de festival deschide portile Dino Parc Rasnov

Dino Parc Rasnov, Marele Castigator al Premiului Telespectatorilor „Destinatia anului 2023”, si al categoriei Parcuri de distractie si aventura, va putea fi vizitat gratuit in weekendul 21-23 iunie, de catre toti posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar si un muzeu in aer liber, situat in mijlocul padurii transilvanene. Cu o suprafata de peste 4 hectare, Dino Parc Rasnov gazduieste peste 120 de dinozauri certificati stiintific, reprodusi in marime naturala, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe langa traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune si de locuri de joaca pentru copii, casute in copaci cu expozitii stiintifice, un cinematograf, o camera labirint cu lasere si alte zone interactive.

Cetatea Rasnov transformata intr-o biblioteca de basm

Cetatea Rasnov, aflata la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Rasnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educatiei, a jocului si a invatarii prin joc. Decorata precum o biblioteca nonconformista, cu rafturi pline cu carti de rasfoit, cu standuri de vanzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare si hamace, ideale pentru citit, cu bancute pentru parinti si copii si mese de creatie pentru desenat, pictat, modelat, decupat si bricolat, Cetatea Rasnov va fi locul perfect pentru activitati de educatie si distractie parinti-copii prin cultura. Ateliere artistice pentru copii, intalniri cu autorii de carti pentru copii, cu actori si papusari, ateliere de face painting si de transformare in personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetati Rasnov in fila de istorie fericita de familie.

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Rasnov va fi amenajat ca un orasel al distractiei, creat si construit in spiritul conceptului primei editii: COPIII DE IERI SI DE AZI IMPREUNA. Copiii de ieri (parintii) vor avea posibilitatea sa se joace jocurile copilariei lor impreuna cu copiii de astazi si invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: sotron vs. Dance Revolution, teava cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, “sapte pietre” vs. Lego, V-ati ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artisti, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creatie muzicala ale HaHaHa Production si cel de creatie multimedia, zona de gaming, organizata de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri si de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interactiune parinti-copii.

Distractie la cort

Organizatorii pun la dispozitia familiilor amatoare de experiente complete si palpitante alaturi de copiii lor un numar limitat de pachete de cazare la cort in cadrul Big Little Festival, in care vor fi incluse activitati nocturne de observare a stelelor si planetelor, precum si alte provocari memorabile.

Activitatile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include si accesul in Dino Parc si in Cetatea Rasnov, si care poate fi achizitionat online de pe https://m.iabilet.ro/bilete-big-little-festival-95891/ pentru fiecare zi de festival, 21, 22 sau 23 iunie, sau pentru toate cele trei zile de distractie de familie, la un pret mai mic. Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare si doar impreuna cu un copil in grup. Niciun adult nu poate cumpara separat bilet la Festival, doar impreuna cu un copil, alaturi de care sa-si petreaca timpul, sa se joace, sa concureze, sa rada si sa se distreze, pentru ca misiunea Big Little Festival este sa creeze scena perfecta de joaca pentru copiii de ieri si de azi impreuna.

Big Little Festival este organizat de „Asociatia pentru cei mari si cei mici”, din care fac parte Flying Elephant, 360 Revolution, HaHaHa Production si Dino Parc Rasnov. Informatii utile, programul detaliat pe zile si zone de agrement, harti si recomandari se pot gasi pe site-ul https://biglittlefestival.com/ sau pe conturile de social media oficiale ale evenimentului.

800 de persoane danseaza pe Calea Victoriei – flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anuntat oficial si public printr-un flashmob-manifest in care cel putin 800 de copii si parinti vor dansa sincron si isi vor canta si striga dorinta de a-si petrece cat mai mult timp impreuna. Flashmob-ul-manifest se va desfasura in cadrul evenimentului „Strazi Deschise”, pe Calea Victoriei, in zona Bisericii Kretzulescu duminica, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt asteptati sa participe toti parintii si copiii care isi doresc timp si joaca impreuna.

Afis cu program Big Little Festival


https://m.iabilet.ro/bilete-big-little-festival-95891/

Afis Big Little Festival

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Europa este singurul continent care nu are niciun desert, deocamdata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O femeie in varsta iese din cimitir ,iar la iesire se intalneste cu o blonda la care blonda:
-Tu,de ce mai pleci?

› vrei mai mult