Big Little Festival anunta noi activitati de familie!

15 mai 2024, 09:16

Big Little Festival

Cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orasel magic cu 15 casute tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre parinti si copii, ce va avea prima editie intre 21-23 iunie, la Rasnov, anunta noi activitati de familie in cadrul evenimentului care celebreaza familiile si da startul vacantei de vara a scolarilor.

In cadrul celor 11 hectare pe care se vor intinde atractiile si evenimentele diverse din cadrul Big Little Festival, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfasurata de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul in cel mai mare castel gonflabil din Europa, care masoara 600 de mp si in care pot intra, pentru distractii de tot felul, peste 140 de adulti si copii in acelasi timp. Cu etaje, pasaje si poduri, cu zone de catarat, doua tobogane inalte, un air jump de la aproximativ 2 m inaltime pe un cub gonflabil, o arena pentru curse cu obstacole unde se poate alerga in paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunta a fi un punct de interes pentru distractiile parinti-copii din cadrul Big Little Festival. Pe langa castelul-record, cele peste 15 casute tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povesti, construite de la zero de o echipa formata din sute de persoane, impreuna cu labirintul de poveste, vor crea in Magic Parc atmosfera unui adevarat orasel magic, cu activitati variate, zone de joc si explorare, ateliere de pictura pe ipsos sau pe fata, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spatiu pentru curse cu ATV-uri si buggy-uri electrice si o terasa panoramica de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Biletul de intrare la Big Little Festival care se poate achizitiona la preturi early-bird de pe https://m.iabilet.ro/bilete-big-little-festival-95891/ va asigura participantilor accesul gratuit atat in Magic Parc, cat si in Dino Parc, in Cetatea Rasnov si la toate zecile de activitati organizate cu prilejul evenimentului dedicat relatiei dintre parinti si copii.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii pusi pe distractie memorabila o zona de gaming, de console, de tehnologie si mobile, unde copiii isi pot invata parintii sa joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care ii va provoca pe cei mari si cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competitiile Familiei unde copiii de ieri se vor intrece cu cei de astazi pentru suprematia in distractie la sotron vs. Dance Revolution, teava cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, “sapte pietre” vs. Lego, V-ati ascunselea vs. Treasure Hunt.

HaHaHa Production va deschide in cadrul Big Little Festival doua studiouri de productie muzicala in care parintii si copiii isi vor putea produce si inregistra piesele preferate si vor invata ce presupune industria muzicala. Studiouri de video production si multimedia, spatii colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictura, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul parinte-copil la atingerea unui nou nivel in relatia lor.

Main stage-ul pentru concertele marilor artisti precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activitati culturale, literare si vizionari de filme si de desene animate vor aduce variante infinite de interactiune parinti-copii.

Organizatorii pun la dispozitia familiilor amatoare de experiente complete si palpitante alaturi de copiii lor un numar limitat de pachete de cazare la cort in cadrul Big Little Festival, in care vor fi incluse activitati nocturne de observare a stelelor si planetelor, precum si alte provocari memorabile.

Accesul la Big Little Festival, care asteapta participarea la Rasnov a peste 15 000 de familii, este permis doar pe baza biletului de intrare si doar impreuna cu un copil in grup. Niciun adult nu poate cumpara separat bilet la festival, ci doar impreuna cu un copil, alaturi de care sa-si petreaca timpul, sa se joace, sa concureze, sa rada si sa se distreze, pentru ca misiunea Big Little Festival este sa creeze scena perfecta de joaca pentru copiii de ieri si de azi impreuna.

Informatii utile, programul detaliat pe zile si zone de agrement, harti si recomandari se pot gasi pe site-ul https://biglittlefestival.com/ sau pe conturile de social media oficiale ale evenimentului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ursii Panda nu fac, de fapt, parte din familia ursilor ci apartin unei familii aparte si sunt inruditi cu ratonii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce gandeste 1 caine cand vede 1 pom de craciun? Ce noroc,mi-au pus becuri in baie.

› vrei mai mult