Beneficiile propolisului pentru sanatate

20 aprilie 2017, 15:59

Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente ale naturii, benefic atat pentru adulti, cat si pentru copii. Acesta este cunoscut din cele mai vechi tipuri pentru faptul ca lupta eficient cu infectiile din organism, fiind un veritabil antibiotic daruit de natura. In compozitia sa intra substante care pot distruge peste 30 de tipuri de bacterii. Egiptenii il foloseau de mai bine de 3000 de ani, mai ales pentru a prepara unguente utile in tratarea infectiilor pielii.

Are proprietati antibacteriene puternice si are si actiune reparatoare asupra celulelor pielii. Lupta, de asemenea, cu radicalii liberi, vinovati pentru imbatranirea prematura.

Propolis C.

Propolisul aduce beneficii si sanatatii celor mici, pentru ca ajuta la intarirea imunitatii, in conditiile in care sistemul imunitar al copiilor nu este pe deplin dezvoltat. Astfel, le creste rezistenta in fata infectiilor organismului, ceea ce inseamna mai putine episoade de raceala si viroze. Pneumoniile se vindeca, de asemenea, mai usor, in cazul copiilor care au un aport suplimentar de propolis in dieta zilnica.

Principiile active din propolis sunt flavonoizii, uleiurile esentiale si oligoelemente (zinc, fier), cat si vitaminele. Remediile pe baza de propolis nu sunt indicate persoanelor care au alergie la unul dintre componentele acestuia.

Datorita compozitieie sale, propolisul are si proprietati antifungice si antivirale. In el se gasesc substante rasinoase colectate de albine de la peste 20 de specii de arbori, ceea ce il face atat de eficient.


Laringitele si amigdalita se vindeca si ele mai usor daca apelezi la leacurile cu propolis. De asemenenea, o cura cu propolis stimuleaza imunitatea.

Suplimentele cu propolis

Propolis C este un supliment alimentar creat de Laboratoarele Fiterman, potrivit de administrat copiilor, inca de la primele simptome ale racelii si gripei sau in perioada de convalescenta. Propolis C combina in mod eficient extracte naturale standardizate, tinctura de propolis si vitamina C, care impreuna ajuta organismul sa faca fata virusurilor si bacteriilor. Special destinate copiilor sunt siropul
Propolis C Echinacea Kids si pliculetele Propolis C Gripa si Raceala copii. Acestea din urma se administreaza cate un pliculet pe zi copiilor in varsta de peste un an, in timp ce siropul se administreaza cate 1 lingurita copiilor intre 1 si 3 ani, o data pe zi, cate o lingurita de doua ori pe zi, la copiii intre 4 si 6 ani si cate 1 lingurita de 3 ori pe zi la copiii mai mari de 7 ani.

Este dovedit clinic ca siropul Propolis C reduce cu 50% episoadele de boala, cu 51% numarul de zile de utilizare a antipireticilor si cu 48% numarul de zile de administrare de antibiotice. Suplimentele Propolis C ajuta, de asemenea, si la refacerea sistemului imunitar. Este foarte usor de administrat copiilor datorita gustului placut.
Stiai ca fiecare cutie de Propolis C Echinacea aduna propolisul provenit de la 38.000 de albine, echinacea din 14 plante si vitamina C pentru a oferi o imunitate de fier?


Mai multe detalii pe: http://www.propolisc.ro/

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul proprietar al Companiei Marlboro a murit de cancer la plamani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce mananca negrii ciocolata alba?
-Ca sa se murdareasca si ei!

› vrei mai mult