Ben 10 porneste in noi aventuri palpitante

17 februarie 2021, 19:10

Noi episoade speciale cu Ben Tennyson, superstarul Cartoon Network

Alaturati-va lui Ben Tennyson si familiei sale, care se reunesc pentru a salva lumea in trei episoade speciale Ben 10, ce vor fi difuzate pe tot parcursul anului 2021. Urmariti primul episod Ben 10,010 pe 27 februarie, la ora 11:25, numai la Cartoon Network.

Ben 10

  • Ben 10.010 are loc intr-un viitor in care adultul Gwen Tennyson este presedinte si lumea este preluata de o hoarda extraterestra. Ben, care si-a pierdut o parte din puteri si s-a retras din activitate, este chemat pentru a-si recruta versiunea sa in vârsta de 10 ani din trecut. Pot adultul epuizat de lupte si copilul impulsiv sa salveze un viitor asediat?

  • Ben Gen 10 urmareste povestea lui Ben când acesta se intâlneste cu tânarul Generator Rex si rezolva o serie de neintelegeri. Dar când vrajitorul intunecat Hex foloseste un Omnitrix care nu functioneaza corect pentru a infecta oamenii cu ADN extraterestru, Ben trebuie sa-l invinga pentru a salva lumea.

  • Alien X-Tinction gaseste familia Tennyson atacata de un Alien X rautacios, ce calatoreste intre dimensiuni. Cu ajutorul unei versiuni a lui Max dintr-un univers paralel, mai multi Ben si Gwen fac echipa si formeaza o armata de eroi extraterestri ca sa combata aceasta amenintare.

Noua serie speciala Ben 10 are premiera la Cartoon Network, cu primul episod Ben 10.010 care va fi difuzat pe 27 februarie, la ora 11:25.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


O zi ca aceasta rar ti se intampla sa o ai, pentru ca vei fi mai sociabil/a ca de obicei. Vei radia cu energie pozitiva.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Buburuza este considerata pentru agricultura o insecta benefica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Invatatoarea:Ionut,te-am rugat sa-mi desenezi animalul tau de casa pe tabla,iar tu nu ai facut nimic!
Ionut:Ba da - mi-am desenat pisica neagra,noaptea.

› vrei mai mult