BACK TO SCHOOL! Cottonino Justice League vine cu promotii fantastice pentru copii fantastici!

8 septembrie 2020, 09:40

Cottonino Justice League
Inceperea scolii in pandemie nu trebuie vazuta de copii ca un pericol, ci mai curand ca o aventura. Invata-i sa fie supereroi in lupta pentru prevenirea COVID-19 si sunt mai mari sanse sa respecte regulile de igiena, decat daca le spui ca "trebuie".

Uneori, cel mai usor pentru cei mici este sa respecte regulile atunci cand se joaca, iar igiena mainilor ar trebui sa fie la fel de simpla ca o joaca de copii, nu? Supereroii lor favoriti ii pot ajuta sa isi creeze o rutina a curatarii si igienizarii mainilor pentru ca asa cum Wonder Woman sau Batman lupta cu raul care ameninta omenirea, si ei pot lupta cu coronavirusul si pot ajuta lumea sa scape de el si de alte virusuri si bacterii antipatice si periculoase.

Cottonino arunca in lupta cu coronavirusul un set de "arme" indispensabile: produsele de igiena.

Gelul revigorant si samponul ii ajuta pe copii sa scape de murdarie si microbi cand ajung acasa de la scoala, iar servetelele umede igienizante ii vor ajuta sa lupte cu coronavirusul si "fratii" lui oriunde s-ar afla, la scoala, la gradinita, in parc sau in fata blocului. Pentru ca micutii nostri sa fie in deplina siguranta, puteti achizitiona acum la promotie pachete cu mai multe produse ce vor face ca pastrarea unei igiene corespunzatoare sa nu mai para deloc o obligatie plictisitoare, ci o joaca pe care copiii o vor indragi si care ii va face sa se simta supereroi responsabili.

Cum faci copilul sa indrageasca regulile de igiena

Copiilor le place sa se murdareasca si nu este parinte in lume care sa nu stie acest lucru. Cum ii faci insa sa le placa sa se si spele pe maini cu regularitate? Acest obicei se poate invata mult mai usor cand ai la dispozitie produse de igiena "prietenoase".

Asa cum ii inveti pe copii ca dupa ce au colorat, desenat sau pictat trebuie sa se spele pe maini pentru a scapa de "tabloul" de pe manute, le poti arata ce tablou neplacut creeaza pe mainile lor virusurile si bacteriile cu care intra in contact fara sa-si dea seama.

Stropiti, spre exemplu, o suprafata (pe care apoi o puteti curata usor) cu acuarele sau tempera. Dati fiecarei culori numele unui virus sau al unei bacterii. Atingeti cu mainile suprafata colorata si atingeti apoi o coala de hartie pentru a le demonstra cum se face transferul. Puteti face "joaca" si mai reala atingandu-va fata; oricum veti ajunge la baie, pentru a va spala. O astfel de demonstratie "murdara" va ilustra mult mai bine orice teorie despre virusuri pe care incercati sa le-o explicati celor mici si cu siguranta va fi mult mai distractiva.

Cottonino, o gama pentru ingrijirea pielii copiilor, creata cu si din dragoste pentru cei mici, va va ajuta apoi sa indepartati urmele si sa invatati copiii sa iubeasca sa fie curati.

Produsele sunt create din cele mai bune ingrediente testate dermatologic, au un PH echilibrat si formule naturale, fara parabeni, silicon sau SLES. Agentii precum Alantoina, D-Pantenol sau Vitamina E au efect antiiritant si asigura hidratare, o ingrijire speciala si o curatare delicata. Produsele Cottonino sunt exact ceea ce merita pielea copilului tau!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung fluviu din lume este Nilul. In schimb Amazonul este cel mai mare ca intindere avand o suprafata de 7.050.000 de km patrati si tocmai de aceea se creeaza confuzii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ce deosebire este intre o pusca de vanatoare cu o teava si una cu doua tevi?
-Ce cea de-a doua poti rata dublu!

› vrei mai mult