Aventurile Bravului Print Ivandoe continua in Indepartatul Regat al Veveritei Rosii

3 august 2023, 11:53

 Aventurile Bravului Print Ivandoe

PREMIERA NOILOR EPISOADE LA CARTOON NETWORK ROMANIA PE 5 AUGUST

Urmariti noile aventuri epice ale Printului Ivandoe si prietenului sau magic, Bert

Povestea urmareste aventurile lui Ivandoe, tanarul print al padurii, pe care tatal sau, Marele Cerb, il trimite intr-o calatorie pentru a gasi Pana de Aur magica a temutului Rege Vultur. Impreuna cu devotatul sau prieten, o mica pasare albastra numita Bert, Ivandoe descopera noi si misterioase zone ale padurii, intalnind o serie de creaturi bizare pe parcursul calatoriei lor.

Aventurile Bravului Print Ivandoe promite sa ofere o experienta captivanta si plina de aventuri atat celor mici, cat si celor mari. Cu momente comice, personaje fascinante si o poveste inedita, serialul european este deja un succes la nivel global, fiind apreciat de toti iubitorii de animatie. Cel de al treilea capitol anunta o serie de noi episoade care mai de care mai captivante si mai dinamice.

Intr-o lume a rivalitatilor regale si a creaturilor magice, printul Ivandoe porneste in cautarea legendarei Pene de Aur. O calatorie care il va pune in fata unor pericole inimaginabile... si a unor natafleti spectaculosi! Daca intr-unul din episoade Printul Ivandoe trebuie sa il escorteze pe varul Dudley la o scoala de corectie, condusa de Posy Pippins, cea mai stricta guvernanta, in alt episod printul Ivandoe castiga o competitie regala si afla ca premiul este mana irascibilei Printese Bucurica, din Regatul Veveritei Rosii, cum va trece bravul print prin toate aceste aventuri aflati din cel de al treilea capitol al serialului incepand cu 5 august numai la Cartoon Network.

Sa inceapa aventura!

Premierea noilor episoade sambata, 5 august, de la 9.15 numai la Cartoon Network.
Difuzat zilnic la Cartoon Network de la 14:15.


Aventurile Bravului Print Ivandoe afis

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Trateaza-ti cu respect prietenul cel mai bun si fii mai atent/a la ce vorbeste cu tine! In ziua de azi gasesti foarte greu o persoana pe care te poti baza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip la biblioteca:
- Fiti amabila, vreau si eu o carte despre sinucideri!
- Pleaca de aici, ca tu n-o mai aduci inapoi!! :)):)):)):)))))))

› vrei mai mult