Austin&Ally: Anii adolescentei noastre

9 decembrie 2013, 16:53

Ne-am pus la curent cu viata de adolescent a actorilor din distributia serialului Austin & Ally. Care este partea cea mai dificila a adolescentei? Care a fost cea mai importanta lectie pe care au invatat-o in scoala? Au facut vreodata eforturi sa isi faca prieteni? Si care este cel mai bun mod de a trece peste situatiile nesigure specifice adolescentei? Ross Lynch si Laura Marano au raspunsurile...

VISE ADOLESCENTINE CU ROSS LYNCH
Ross Lynch joaca rolul lui Austin in productia Disney Channel, Austin & Ally.
Care este cea mai dificila parte in a fi adolescent, Ross?
Cea mai dificila parte in a fi adolescent este... Wow, nu stiu!  Nu am nici cea mai vaga idee ce sa raspund la intrebarea asta pentru ca nu ma simt ca orice adolescent normal.  Nici macar nu am o viata de adolecent. Maturizarea poate fi dificila, dar eu chiar nu am intampinat probleme.
Ce inseamna scoala pentru tine?
Scoala este foarte importanta pentru mine si educatia mea. Imi place, dar nu simt ca o sa imi fie dor cand o sa o termin pentru ca deja stiu ce vreau sa fac restul vietii. Sunt deja recunscator scolii pentru ca ma ajuta sa imi dezvolt gandirea. Nu stiu unde as fi fara ea.
Ross LynchCare este cea mai importanta lectie invatata in scoala?
Am facut scoala acasa dupa clasa a patra, asadar sunt multi ani de cand n-am mai fost la scoala. Cea mai importanta lectie invatata in scoala? Probabil Matematica!
Ti-a fost vreodata greu sa iti faci prieteni?
Nu chiar. Daca cineva nu vrea sa imi fie prieten,atunci nu-mi va fi. Daca cineva este cool si vrea sa fim prieteni, atunci vom fi. E simplu!
Ce i-ai sfatui pe adolescentii carora le este greu sa isi faca prieteni?
Daca iti este greu sa iti faci prieteni, cred ca e cazul sa cunosti oameni noi. Du-te si vorbeste cu ei, prezinta-te, nu fii timid.
AUSTIN si ALLYAi si alte trucuri de prietenie?
O idee buna este sa te inscrii intr-un club care te intereseaza.Poate un club after-school sau un club local de teatru? Gaseste ceva de care sa fii interesat si apoi gaseste oameni careau aceleasi pasiuni ca tine, veti avea multe de discutat.
Exista o multime de nesigurante printre adolescentii din generatia ta.Care este cel mai bun mod de a trece peste ele?
Sa poti face fata nesigurantelor, trebuie sa le invingi. Infrunta-ti temerile! Spune-ti ca nesiguranta ta este doar un trac, ca in Austin & Ally. Ea este ingrozita sa apara pe scena, dar singurul mod in care poate trece peste este sa se urce pe scena si sa interpreteze. Fii curajos si infrunta-ti temerile!

POVESTILE ADOLESCENTINE ALE LAUREI MARANO...
Laura Marano joaca rolul lui Ally in productia Disney “Austin & Ally”.
Care este cea mai dificila parte in a fi adolescent, Laura?
Cand esti adolescent, este greu sa iti dai seama cine esti. Incerci sa faci fata la situatii pe care crezi ca nimeni altcineva nu le poate intelege, ceea ce este ridicol deoarece toata lumea a trecut prin acelasi lucru. Cand esti adolescent, cel mai important este sa ai incredere in tine. Multi adolescenti se lupta cu increderea, dar trebuie sa ai incredere in tot ceea ce faci.
Ce inseamna scoala pentru tine?
Iubesc scoala! Scoala este grozava! Merg la o scoala normala si imi place asta, dar imi place si faptul ca este un loc unde poti socializa. Sunt norocoasa pentru ca la scoala mea merg multi oameni minunati. Am multi prieteni si multe cluburi in care ne putem inscrie. Cred ca scoala este un loc grozav pentru copii si adolescenti.
Laura MaranoCare este cea mai importanta lectie invatata in scoala?
Trebuie sa va marturisesc ceva. Sunt favorita profesorilor. Sunt atat de cuminte pentru ca parintii mei sunt amandoi profesori. Am fost mereu invatata sa respect profesorii – dar mereu mi-e teama ca o sa ii dezamagesc. Imi amintesc prima data cand am luat o nota mica la un test, am fost devastata pentru ca am crezut ca imi voi dezamagi profesorii. Dar apoi am inceput sa vorbesc cu lumea despre asta si toti iau note mici la teste uneori. Nimeni nu e perfect, trebuie doar sa continui.
Ti-a fost vreodata greu sa iti faci prieteni?
Am fost destul de norocoasa pentru ca am fost mereu inconjurata de oameni grozavi, draguti, si intelegatori. Nu cred ca am avut vreodata probleme in a-mi face prieteni, dar stiu ca este un aspect care afecteaza multa lume.
Ce i-ai sfatui pe adolescentii carora le este greu sa isi faca prieteni?
Cred ca este important sa te asiguri ca te implici in diferite cluburi si activitati la scoala pentru ca acolo ajungi sa cunosti oameni pe aceeasi lungime de unda cu tine. Acesta este sfatul meu.
AUSTIN si ALLYAi si alte trucuri de prietenie?
Poate fi chiar dificil sa discuti in timpul orelor, dar nu uit sa socializez la pranz. Primul pranz la scoala este oribil si chinuitor pentru ca nu ai idee unde sa mergi si ce sa faci. Primul pranz la liceu este cel mai infricosator – dar nu-ti fie teama sa vorbesti cu oamenii din jurul tau. Discuta despre diferite cursuri sau diferite cluburi in care te-ai implicat; acesta este intotdeauna un mod bun de a incepe o conversatie.
Exista o multime de nesigurante printre adolescentii din generatia ta.Care este cel mai bun mod de a trece peste ele?
Mi-e mereu teama ca vorbesc si gandesc prea mult. De asemenea, imi cer scuze prea des si analizez totul in exces. Sunt momente cand imi doresc sa fac totul cum trebuie, dar trebuie sa imi amintesc ca nimeni nu e perfect. Va amintiti acel cantec al Hannei Montana? [Incepe sa cante] “Toata lumea greseste. Toata lumea are astfel de zile.” Nimeni nu e perfect.  Aminteste-ti asta si vei fi in regula.
AUSTIN si ALLYNu uitati sa urmariti serialul Austin si Ally la Disney Channel in fiecare zi de luni pana vineri de la 10:15 si 17:35, iar in weekend de la 9:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meduzele NU au creier. Alte animale care nu au creier sunt: steaua de mare, castravetele de mare, buretele de mare, ariciul de mare, coralii sau anemona de mare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un baietel privea atent la un preot care-si repara gardul de la gradina.
- De ce ma privesti asa de atent, fiule?
- Vreau sa aflu ce zice un preot cind isi da cu ciocanul peste degete!

› vrei mai mult