Au aparut revistele de septembrie Pipo, Doxi si Terra Magazin!

17 septembrie 2012, 12:53

In noul an scolar, pachetul educational Terra Magazin iti ofera: colectia Geografia fizica a continentelor, VCD cu film documentar, o enciclopedie electronica, teste si platforma on-line de educatie www.terramagazin.ro
Acceseaza noua platforma on-line de educatie www.terramagazin.ro si fii la curent cu cele mai noi stiri din stiinta si educatie.
Cumpara revista de septembrie, participa la concursuri si poti castiga superpremii: 1 tableta EVOTAB FUN, 1 aparat foto digital, 3 rucsaci plini cu premii surpriza.
Au aparut revistele de septembrie Pipo, Doxi si Terra Magazin!Revista Doxi de septembrie te asteapta cu multe cadouri (1 penar-portofel , 1 pix cu gel, 1 pliculet cu jeleuri Haribo, 1 orar si 1 calendar cu structura anului scolar) si multe premii (4 ghiozdane Doxi cu rechizite etc)

Gratuit cu revista PIPO primesti un dinozaur - juc?rie, abtibilduri Disney Club Penguin, 1 creion Stabilo si un talon cu discount 10% la toata gama de creioane colorate Stabilo, in Diverta, intre 15 sept. - 15 oct. 2012. Revista Pipo de septembrie contine si fise de lucru pentru clasa pregatitoare!

Participa la concursul Panini si castiga unul dintre cele 100 de albume cu stickere Disney Club Penguin!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Asia este al doilea continent ca numar de tari, 48. Existenta unor tari uriase precum Rusia, India si China a fost motivul pentru care numarul tarilor a fost limitat la doar 48.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge Bula cu bunica prin parc si pe jos vede 1 leu si intreaba Bula :
-Bunica pot sa iau aia ?
-Nu Bula ca-i pacat .
Vede 10 lei
-Bunica pot sa iau aia ?
-Nu Bula ca-i pacat .
Vede 100 de lei
-bunica pot sa iau aia ?
-Nu B ula ca-i pacat .
Cade bunica intr-o canalizare :
Bula ajutor !!!
-Nu bunica ca-i pacat

› vrei mai mult