Au aparut noile numere din revistele educationale TERRA MAGAZIN, DOXI si PIPO!

9 octombrie 2013, 17:27

Cu Terra Magazin Nr. 178 ai corabia piratilor din Caraibe. Numarul curent din Revista Terra Magazin contine 2 dosare speciale (despre exploratori si natura dezlantuita) insotite de 2 cadouri ( Corabia piratilor din Caraibe si VCD Natura Dezlantuita. Cutremurele).

De asemenea, editia constituie bibliografia Concursului National de Cultura Generala LUMEA PE CARE O DESCOPERI, avizat MEN (inclus in Calendarul Concursurilor Scolare) si gratuit, la care elevii si profesorii pot castiga numeroase premii educationale.
Castiga: 2 smartphone-uri A5 Duo Allview!
Detalii pe www.terramagazin.ro si pe Facebook Revista Terra Magazin
Au aparut noile numere din revistele educationale TERRA MAGAZIN, DOXI si PIPO! Intra cu Doxi nr. 96 in “Misiune de Salvare”. Contine informatii pentru orele de Educatie pentru sanatate, Stiinte, Educatie civica, Dezvoltare personala, Arte vizuale si Abilitati practice.
Din cuprins: Fise de lucru pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV, lectii de prim- ajutor, masuri de prevenire si interventie in cazul dezastrelor naturale, cauzele producerii dezastrelor naturale: cutremure, vulcani, tsunami, alunecari de teren, inundatii.
Cadou  
 - un VCD Natura dezlantuita. Cutremurele
 - o jucarie Yo-yo cu lumina
Mai multe pe www.doxi.ro si Facebook Revista Doxi.

PIPO nr. 112 prezinta “Viata la tara”. Cadoul Lunii:  jocul educational “Tablita magica. Deseneaza si sterge decate ori vrei”,  cu betisorul inclus, foarte potrivit pentru exersarea literelor si cifrelor predate în fiecare numar de revista, cat si pentru realizarea de catre copii a unor desene simple

Revista contine si 5 Jetoane decupabile cu litere M si I si cifre 0 si 1.
In cadrul proiectului, copiii vor afla amanunte despre meserii specifice spatiului rural (olar, fierar, tractorist, pastor).
Va asteptam pe http://www.pipo.ro si pe pagina de Facebook noua: Pipo – Lumea generatiei PRE.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Eoraptor este un pradator carnivor biped, cam cat un caine de talie mare, si se numara printre primii dinozauri. Eoraptor vana reptile mici si a trait in Argentina cu 228 de milioane de ani in urma.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Cum a fost mancarea la restaurantul chinezesc?isi intreba un scotian prietenul.
- Excelenta,numai ca betisoarele au picat cam greu la stomac!

› vrei mai mult