Au aparut noile editii din revistele tale favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

4 februarie 2015, 12:40

Afla din revista Pipo mai multe despre apa si foc si alege dintre 7 modele inedite de felicitari pentru Dragobete si 8 Martie!
Descopera impreuna cu revista cadoul lui PIPO: un covoras de burete cu litere sau cifre decupabile!
Au aparut noile editii din revistele tale favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!Doxi te asteapta cu un numar special, care include o vanatoare de comori! Aduna diamantele, participa la concurs si poti castiga cu super premiu surpriza.

Terra Magazin include o macheta 3D cadou si un dosar spectaculos: Viata pe TERRA: Mari Extinctii planetare. In acest numar: Amazonia, uimitoare * Ce sunt mangrovele? * Maretul baobab * Urangutanii * Supravietuind in Antarctica * Cursa pentru cucerirea Polului Sud * Padurea ecuatoriala – o lume tridimensionala, etajata! * Castelul Neuschwanstein – inspiratia lui Walt Diseny * Lumina si culoare – 2015- Anul international al Luminii * Desertul – Un habitat unic. Concurs in revista! Castiga un smartphone Allview E2 Living!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In fiecare toamna, o multime de fluturi monarh zboara 3.200 km din sudul Canadei catre Mexic. Cateva miliarde de astfel de insecte isi petrec iarna adunate la gramada, in coniferele foarte inalte. Primavara, acestea fac drum intors catre nord, in acest timp depunandu-si ouale. Multe insecte mature mor, insa cele tinere duc la bun sfarsit calatoria inceputa de parintii lor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua batranele se duc in vizita la o alta batranica,Clementina.Si dupa ce intra in casa sunt servite cu o cafelutza.Vorbesc ele ce vorbesc si la un moment dat Clementina:Vai fetelor,atata am vorbit si nu v-am facut si eu o cafelutza...Si le face vreo 7 cafelutze pana la plecare.Pe drumul de intoarcere una din ele catre cealalta:Vezi draga ce s-a sclerozat Clementina,atat am stat la ea si nu ne-a servit si pe noi nici macar cu o cafelutza...Cealalta:Vai draga ai fost la ea si nu mi-ai zis si mie???

› vrei mai mult