Au aparut noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN din iunie!

23 mai 2016, 16:32

Nu rata editia de vacanta din colectia 2015-2016 Terra Magazin #9 (204) – Fiarele sãlbatice, disponibila din 23 mai 2016! Participa la super-concursul editiei si poti castiga un telefon inteligent Allview! Patrunde in tainele celui mai mare concurs de geografie din lume – Testeaza-ti puterile si incearca sa rezolvi model de subiect pentru Olimpiada Internationala de Geografie (iGeo), editia 2016! Cadoul special al editiei: super macheta 3D a celebrului templu Partenon de pe Acropole (Atena, Grecia) – Capodopera a arhitecturii antice - din seria Mari Monumente de Arhitectura ale Lumii. Detalii, materiale bonus si comenzi pe facebook/ Terra Magazin. Terra Magazin - De 21 de ani, cea mai buna serie de auxiliare scolare de stiinte cu abordare interdisciplinara din Romania.

 

Vacanta placuta si ne revedem in septembrie cu noutati si multe surprize!

TERRA MAGAZIN din iunie 2016

 Nu rata editia de vacanta din colectia 2015-2016 PIPO #9 (138) – Vine vacanta!, disponibila din 23 mai 2016! Oriunde te-ai afla: la munte, la mare sau la tara, vara asta pregateste-te sa intampini cel mai mare eveniment sportiv din lume: Jocurile Olimpice de la Rio, Brazilia 2016! Cadoul verii: Carte cu activitati pentru vacanta – Jocurile Olimpice Rio 2016. Include 24 planse cu activitati educative (reguli de joc, colorare, intrebari haioase, etc) despre cele mai importante 24 de discipline sportive olimpice. Tema curiculara: Ce si cum vreau sa fiu? Din cuprins: DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE: fisa Elemente grafice; fisa Poveste originala cu morala: Hai la mare!;  Fisa Litera Y; fisa  Inuka știe multe despre vietuitoarele din Marea Neagra;  DOMENIUL OM SI SOCIETATE – fisa Practic. Marionetele jucause; DOMENIUL STIINTE: fise duble cu activitati matematice si de stiinte; DOMENIUL ESTETIC SI CREATIV:   fise pentru colorare, desen, decupare, montaj. Mai multe jocuri si materiale bonus pe facebook / PIPO –Lumea generatiei pre.


PIPO - De 14 ani, cea mai buna serie de caiete de lucru pe proiecte tematice cu abordare interdisciplinara din Romania!Vacanta placuta si ne revedem in septembrie cu noutati si multe surprize!

PIPO iunie 2016 

Nu rata editia de vacanta din colectia 2015-2016 DOXI #9 (122) – E vremea jocului -, disponibila in scoli din 23 mai 2016! Cadou: cea mai cool jucarie a momentului –Paleta Lanseaza & Prinde, care te va face vedeta acestei veri! Oriunde te-ai afla: la munte, la mare sau la tara, vara asta pregateste-te sa intampini cel mai mare eveniment sportiv din lume: Jocurile Olimpice de la Rio, Brazilia 2016! Din cuprinsul editiei: cele mai populare discipline sportive reprezentate la Jocurile Olimpice (istoric, reguli de joc), activitati de perspicacitate, jocuri tip puzzle, Sudoku, quiz-uri.  Mai multe materiale bonus, concursuri pe facebook/ Doxi.  DOXI - De 12 ani, cea mai buna serie de auxiliare de lectura cu abordare interdisciplinara pentru ciclul primar din Romania!

 

Vacanta placuta si ne revedem in septembrie cu noutati si multe surprize!

DOXI iunie 2016

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Serpii sunt impartiti in 11 familii continand aproximativ 2 400 de specii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge Strula la Bula acasa sii zice : -Mai Bula .. am 2 vesti rele ..
-Nu mi le poti zice combinate ?
-Bine .. nevastata ne insala ..

› vrei mai mult