Au aparut noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN din aprilie!

28 martie 2016, 16:18

Completeaza-ti colectia 2015-2016 cu noua editie Terra Magazin (#7/ 202) –Electricitatea, disponibila din 28 martie 2016! Participa la super-concursul din revista si poti castiga un telefon inteligent Allview! Terra Magazin include în exclusivitate si un model de subiect pentru Olimpiada de  Geografie, proba practica, editia 2016. Cadoul special al editiei: super macheta 3D a celebrului Ankor Wat, parte din cel mai mare complex religios din lume si simbolul Cambodgiei - din seria Mari Monumente de Arhitectura ale Lumii. Detalii, materiale bonus si comenzi pe facebook/ Terra Magazin. Terra Magazin - De 21 de ani, cea mai buna serie de auxiliare scolare de stiinte cu abordare interdisciplinara din Romania.

 

Terra Magazin

 

Completeaza-ți colectia PIPO 2015-2016 cu noul numar PIPO (#7/136) – Daruri pentru P?mânt, disponibil din 28 martie 2016! Cadou: un COZOROC VESEL, care te va proteja de soare primavara si vara asta! Ai de ales intre trei modele haioase – Iepuraș (de Paște), Tigru sau Elefant. Include Proiecte special pentru SCOALA ALTFEL si PASTE! Tema curiculara: Când, cum și de ce se întâmpl?? Din cuprins: DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE: fisa Elemente grafice; fisa Poveste: Gândul Bun și Gândul r?u;  Fisa Sunetele si literele G și Z; fisa  Inuka știe cum putem avea grija de P?mânt;  DOMENIUL OM SI SOCIETATE – fisa Practic. Magnolia –copacul cu flori uriașe (cum se face plantarea);  DOMENIUL STIINTE: fise duble cu activitati matematice si de stiinte; DOMENIUL ESTETIC SI CREATIV:   fise pentru colorare, desen, decupare, montaj. Mai multe jocuri si materiale bonus pe facebook / PIPO –Lumea generatiei pre.

 

Pipo


PIPO - De 14 ani, cea mai buna serie de caiete de lucru pe proiecte tematice cu abordare interdisciplinara din Romania!

 

Doxi

 

Completeaz?-ți colecția DOXI  2015-2016 cu noul numar DOXI (#7/120)- Sunetul muzicii!, disponibil in scoli din 28 martie 2016! Participa la super-concursul ANIVERSAR din revista si poti castiga o tableta Allview! SUPER-Cadou: un COZOROC VESEL, care te va proteja de soare primavara si vara asta! Ai de ales intre trei modele haioase – Iepuraș (de Paște), Tigru sau Elefant. Din cuprinsul editiei: povesti illustrate, jocuri muzicale, fise de lucru, texte informative si literare cu fotografii spectaculoase, intrebari inedite (și spatiu pentru raspuns !), ideale pentru orele de Lectura și pentru orele de Muzic? și mișcare de la ciclul primar.  Mai multe materiale bonus, concursuri pe facebook/ Doxi.  DOXI - De 12 ani, cea mai buna serie de auxiliare de lectura cu abordare interdisciplinara pentru ciclul primar din Romania!

 

Au aparut noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN din aprilie!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Scheletul uman este constituit in medie din 223 de oase.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La Radio Erevan se intreaba:
- Este adevarat ca rubla, dolarul si lira sterlina(pound) au aceeasi valoare?
- In principiu da, dar este asa: un pound de ruble valoreaza cit un dolar.

› vrei mai mult