Antreneaza-ti abilitatile kung-fu alaturi de Armura de jad - noua tanara eroina de la Cartoon Network

28 aprilie 2023, 16:00

 Armura de Jad

Noi episoade incepand cu 1 mai, la Cartoon Network Romania


Alatura-te supereroinei de kung-fu, Armura de Jad, si misticilor Besticoni, in aventurile lor pline de actiune, fii alaturi de acestia pe masura ce se lupta cu o banda de raufacatori si navigheaza prin incercarile imprevizibile ale vietii de adolescent.

Centrata pe o eroina adolescenta, iubitoare de arte martiale, noua comedie-actiune animata, Armura de Jad, consolideaza angajamentul pe care Cartoon Network si l-a asumat – de a difuza mai mult continut dedicat fetelor din intreaga lume.

Misticul Armura de Jad este un supererou legendar. Cand Lan Jun invata anticele secrete ale familiei sale - si cand afla ca e randul ei sa fie Armura de Jad – ramane surprinsa de propriul destin pe care nu l-ar fi intuit niciodata! Cu ajutorul prietenilor sai, Theo si Alisha, si al celor patru mistici Besticoni, ce acompaniaza armura, Lan Jun este prinsa intr-o serie de aventuri pline de actiune. Zi de zi, aceasta trebuie sa se lupte cu o banda de raufacatori, cat si cu incercarile reale ale vietii de adolescent. Concentrate pe prietenie si dinamica de familie, episoadele seriei prezinta o poveste dinamica, jucausa si vioaie, presarata cu batalii kung-fu uimitoare, iesite din comun.

Armura de Jad este produsa de cea mai mare companie de divertisment pentru copii din Europa, TeamTO, cu parteneri de distributie France Télévisions in Franta si SUPER RTL in Germania. Corinne Kouper, producator executiv multi-premiat, este sprijinita de o echipa creativa formata doar din femei, printre care producatoarea si co-creatoarea Chloé Miller, scriitoarea principala MJ Offen, editoarea de poveste, frantuzoaica Ghyslaine Pujol si co-dezvoltatoarea, Mary Bredin.

Alatura-te Armurii de Jad, cunoaste-i pe Beasticoni si lupta contra raufacatorilor de la 1 mai, la Cartoon Network Romania.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In fiecare automobil se gasesc circa 915 metri de cablu electric.

› vrei mai mult

Bancul zilei

era odata un copil pe nume Amin.intr-o zi,mama lui il trimite la piata sa cumpere un kilogram de cartofi.atunci baiatul o intreaba:
dar,unde este piata?
maicasa ii raspunse:
acolo unde este multa lume.
copilul se duce in oras si,inloc sa se duca la piata,nimereste la biserica,si,cum preotul a spus Amin,atunci baiatul a spus:
--Prezent,un kil'de cartofi va rog!

› vrei mai mult