Anisia Gafton si Ovidiu Anton dau voce personajelor Disney

1 noiembrie 2023, 15:36

Afis animatie Dorinta

Nimeni nu poate stavili dorintele sa se implineasca! Invie speranta, fii motorul care transcede dincolo de iubire - Anisia Gafton si Ovidiu Anton sunt in sincron numai in filmul de animatie ″Dorinta″, la 100 de ani de basme care au prins viata de la tesatorul celor mai frumoase povesti din lume - Walt Disney! Sa gasim curajul de a ne ruga la Steaua noastra si sa ne cultivam sperantele, doar pe marile ecrane din intreaga tara din 24 noiembrie 2023!

Animatia „Dorinta”, produsa de studiourile Walt Disney, este o comedie muzicala care invita publicul in regatul magic Rosas unde Asha, o idealista isteata, isi pune o dorinta atat de puternica, incat ii este indeplinita de o forta cosmica, o mica minge de energie numita Stea. Asha si Stea ii infrunta pe suveranul din Rosas, Regele Magnifico, cu scopul de a-si salva comunitatea si pentru a dovedi ca, atunci cand vointa unui om curajos se uneste cu magia stelelor, se pot intampla lucruri extraordinare.

Filmul este regizat de Chris Buck si Fawn Veerasunthorn si produs de Peter Del Vecho si Juan Pablo Reyes.

Cu sufletul tintind spre viitorul care ne va aduce pe toti impreuna fericiti aievea, credem ca doar urnindu-ne visurile le putem cu adevarat transforma in realitatea palpabila pe care ne-o dorim. Disney este acasa, iar noi suntem o familie, aici, acum si pentru totdeauna, indemn motivator care ne este indus si de cele doua personaje emblematice ale peliculei de animatie, astfel cantaretul de muzica rock Ovidiu Anton se reinventeaza, interpretand cu sarm si intr-o nota impozanta vocea Regelui Magnifico, un rege vrajitor cu puterea de a indeplini dorintele, el este fondatorul si conducatorul regatului Rosas. Un personaj cu un rol marcant este Dahlia, prietena cea mai buna a printesei Asha si liderul neoficial al grupului ″Adolescentilor″ care este magistral redata de comedianta si vedeta de televiziune de mare clasa Anisia Gafton.

Nuantand visele de ieri, creand cu stabilitate si dragoste idealurile de maine, Disney este cheia ce deschide usile inovatiei si ale iubirii dezinteresate la orice nivel si in orice imprejurare, iar cu ocazia atat de speciala a sarbatoririi unui veac de existenta inaintea mirificului musical - ″Dorinta″, ve-ti avea o surpriza de a revedea marea majoritate a personajelor Walt Disney cu care am pornit in aceasta calatorie de-a dreptul uimitoare in incercarea de a realizat o fotografie care va ramane in posteritate, in noul scurt-metraj ″A fost odata un studio″ ce a avut premiera pe Disney + pe 16 octombrie 2023. In interpretarea unica a Rodicai Popescu Bitanescu in rolul Florei, a lui Florin Zamfirescu in rolul lui Burny Mattinson, dar si a Corinei Chiriac ce se reintoarce in rolul Ursulei, a lui Stefan Velniciuc in rolul lui Hades si utilizand vocea din arhiva a regretatului mare actor Valentin Uritescu in rolul lui Trusty dar si a altor personaje emblematice ca Ariel, Tiana, Quasimodo, Rafiki, Elsa, Anna, Duhul, Peter Pan, Alba ca Zapada, Baymax, Winnie de Plus, Rapunzel si desigur Mickey Mouse si Minnie Mouse, ne vom bucura sa revedem in prim plan eroi si raufacatori de deunazi si de azi, printi si printese, invatacei si vrajitori – in animatii noi desenate manual si computerizate – pentru a sarbatori 10 decenii de povesti, maiestrie si realizari tehnologice care ne vor ramane intiparite in inimi pana la adanci batraneti.

Despre Anisia Gafton

Anisia Gafton este una dintre cele mai indragite si cunoscute artiste de stand-up comedy (comedianta) si personalitate a noii generatii din televiziunea romaneasca. Mereu cu zambetul pe buze, gata sa spuna oricand o gluma care sa starneasca hohote de ras si ropote de aplauze devine cunoscuta dupa castigarea premiului de originalitate in cadrul emisiunii concurs ″Romanii au talent″, totodata este incoronata Regina Junglei in celebrul reality show ″Sunt celebru scoate-ma de aici″. De altfel a fost co-prezentatoare a emisiunii ″Xtra Night Show″, concurenta la ″Te cunosc de undeva″, ″Ferma- Oraseni vs. Sateni″, iar in prezent este concurenta permanenta in cadrul formatului TV - ″Sariti de pe fix!″.

Despre Ovidiu Anton

Ovidiu Anton este un compozitor si cantaret roman de muzica rock. El fost ales sa reprezinte Romania la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence”, o compozitie proprie, de asemenea a obtinut premiul al doilea la Festivalul National Mamaia 2003, sectiunea interpretare, cu piesa proprie „Vreau”, iar in 2005, a reprezentat Romania la Festivalul „Cerbul de Aur”. In perioada 2004–2006, a fost elev la a doua editie a emisiunii televizate ″Scoala Vedetelor″, fiind desemnat sef de promotie, show ce l-a propulsat datorita vocii puternice si deopotriva plina de sentimentalism si emotie in stare pura.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

O persoana normala este cu circa 6 mm mai lunga noaptea. Corpul uman se lungeste in timpul noptii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea electricitatii: Sa gadili becul si sa rada aia de la Renel

› vrei mai mult