Ana Maria Branza da voce sirenei Perla, in celebra ecranizare "Mica Sirena" de la Disney

17 mai 2023, 09:37

Ana Maria Branza da voce sirenei Perla, in celebra ecranizare "Mica Sirena" de la Disney
In fiecare inima este un vis care bate pentru dorinta de a deveni realitate! Haideti sa inotam cu frenezie si antren spre Regatul Atlanticii la 100 de ani de magie Disney in noul film - Mica Sirena in interpretarea unica a scrimerei de rang mondial- Ana Maria Branza!

De cate ori nu ne-am identificat in aceasta lume, uneori haina, lipsita de sens si profunzime si am tins spre reverie sau pur si simplu am visat la o noua lume, la un nou inceput in care sa simtim ca apartinem curat si firesc, aievea, asemenea lui Ariel, Mica Sirena ce si-a oferit cel mai de pret dar, vocea sa speciala vrajitoarei marii, Ursula, dar care a devenit om pentru ca a descoperit ca doar dragostea este motorul inalienabil care transcede spre pacea universala si la nivel intergenerational, iubind suntem unul, alaturi de persoana iubita putem spune ca avem totul, fiindca acesta este sentimentul cel mai mirific pe care plamada sufletelor noastre de oameni l-a putut incerca si il va simti vreodata!

Varianta dublata in limba romana a celebrei ecranizari live-action Mica Sirena, de la Walt Disney Pictures aduce publicului roman de pretutindeni o surpriza cu nota aleasa, astfel renumita sportiva - scrimera cunoscuta in intreaga lume, Ana Maria Branza ii imprumuta din agilitatea si tenacitatea sa desavarsita unui personaj ales, sirena Perla, o sirena populara in Regatul Atlanticii care capteaza atentia prin felul ei unic de a fi!


Despre ANA-MARIA BRANZA

Ana Maria Branza este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din Romania, de asemenea autoare, speaker motivational si imaginea unor produse de profil.

Scrimera a fost vicecampioana olimpica la Jocurile Olimpice de vara din 2008 de la Beijing si 2020 de la Tokyo , campioana olimpica distinsa cu aur pe echipe la editie din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioana mondiala (2019 la individual si 2010 si 2011 pe echipe) si de sapte ori campioana europeana (2013 la individual si 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 si 2015 pe echipe). A castigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondiala si a fost declarata cea mai buna spadasina din lume in sezoanele 2007–2008, 2008–2009, 2012–13, 2019–20 si 2020–21.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai luminos oras vazut din spatiu este Las Vegas.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia trimite un sms sotului:
''Toate ferestrele sunt inghetate, nu se mai deschide
niciuna''.
Sotul: ''Toarna multa apa calda si bate usor cu un ciocan
pe rame''.
Sotia revine: ''Acum calculatorul a murit de tot.''

› vrei mai mult