Alita: Ingerul Razboinic, un film spectaculos

28 ianuarie 2019, 11:59

Este un film de actiune bazat pe seria manga a lui Yukito Kishiro. Filmul "Alita: Battle Angel" este regizat de James Cameron cunoscut pentru cele doua filme de succes, "Avatar" si "Titanic". Urmarind trailerul ne dam seama ca filmul se anunta spectaculos avand foarte multe efecte speciale.

Suntem in secolul XXVI, iar umanitatea trebuie sa supravietuiasca pe pamantul pustiit de un razboi major. Tehnologia este mai avansata decat oricand, iar cyborgii sunt la ordinea zilei. Battle Angel este povestea Alitei, o tanara cyborg fara amintiri, care realizeaza ca are o cunoastere instinctiva a misterioasei tehnici de arte martiale Panzer Kunst. In incercarea de a-si recapata memoria, Alita strabate tinuturile pustiite ale lumii dominate de prezenta obsedanta a minunatului oras plutitor Tiphares.


"Alita: Battle Angel" apare in salile de cinema pe 15 februarie 2019.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai dori sa faci primul pas intr-o relatie de prietenie. Iti doresti mai mult, dar inca nu esti sigur/a pe tine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cimpanzeul este cea mai apropiata "ruda" a omului. Este capabil sa scoata 31 de sunete diferite, in functie de expresia faciala pe care o are in momente diferite. Mai mult decat atat, cimpanzeii au dat dovada de multa inteligenta, fiind capabili sa se recunoasca in oglinda, spre deosebire de alte maimute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea impertinentei: sa se duca o rama la pescuit.

› vrei mai mult