Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un apel telefonic la o agentie bde turism:
-Faceti excursii in Egipt?
-Da,de sigur...
-Spuneti-mi,va rog,ce statiuni banale sunt acolo?
-Sharm-eli,HurgadaTaba,Nuveiba...
-Stop...Nuveiba.Nuveiba e bine!
-Cand doriti sa plecati? -A,nu,nu plecam.Noi doar rezolvam integrame...

› vrei mai mult

Cultura generala

Libelula e un pradator feroce si foarte eficient. 95 % din atacurile lor se termina prin capturarea prazii. Ca o comparatie, rechinii, unii dintre cei mai periculosi pradatori din lume, reusesc sa prinda doar jumatate din ceea ce vaneaza, iar leii, atat de temuti pe uscat, se multumesc doar cu un sfert din prazile pe care le ataca. Asta se intampla pentru ca leii urmaresc prada, nu o intercepteaza. Daca libelulele ar fi suficient de mari sa prinda gazele, leii ar muri de foame, la fel ca majoritatea pradatorilor terestri. Daca nu ar putea zbura libelulele ar muri de foame, din cauza faptului ca ele isi prind prada din zbor.

› vrei mai mult

Alege produsele Plantextrakt!

4 aprilie 2012, 12:31 | afisari: 681

Daca vrei sa alegi un produs extras din plante cu adevarat natural si de calitate, alege produsele Plantextrakt.

De ce? Pentru ca, atunci cand spui Plantextrakt , spui experienta si calitate.

Intr-o zona inconjurata de livezi la circa 15 kilometri de Cluj-Napoca, functioneaza de peste 20 de ani PlantExtrakt. Aici se fabrica, dupa retete originale de extractie a principiilor active, medicamente homeopate, produse fitoterapice si gemoterapice (obtinute numai din partile tinere ale plantelor).

Pentru ca promisiunea de mentinere a celor mai inalte standarde de calitate sa poata fi respectata, PlantExtrakt foloseste in fabricatie plante cultivate pe terenuri proprii, 100% controlate in ce priveste nivelul de poluare.

O echipa de specialisti agronomi supervizeaza cultivarea, cresterea si recoltarea de plante in mod ecologic pe cele peste 80 de hectare de teren ale PlantExtrakt.

Odata recoltata, planta ajunge in mai putin de o ora in prima faza de fabricatie. Astfel se reuseste transferarea integrala a proprietatilor curative ale plantei in produsul final.

Dealtfel, caracteristica de baza a produselor PlantExtrakt este fabricaþia extractelor vegetale (tincturi mama, macerate glicerinice) din PLANTE PROASPETE.

Prin renunþarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete se pãstreazã nealterat fitocomplexul care confera puterea tamaduitoare a produsului fitoterapic.


Alege produsele Plantextrakt!

Garanþia calitãþii extractelor este data de autorizarea firmei de cãtre Agenþia Naþionala a Medicamentului, precum si de menþinerea de mai bine de 17 ani pe piaþa externa.

Renumele de care se bucura produsele PlantExtrakt in tari precum Germania, Austria, Italia, Japonia, India sau Tarile Baltice constituie mandria intregii echipe.

Anual, compania  este  inspectata de cãtre beneficiarii externi într-un program organizat de audituri de calitate. Se urmãreºte analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmãrirea fabricaþiei în dosarele de înregistrare a producþiei si în documentele de calitate, respectarea condiþiilor de lucru specifice si în mod deosebit sistemul de Management al Calitãþii.

In spatele produselor PlantExtrakt stau oamenii - o echipa pasionata de profesionisti ce are grija ca, in permanenta, produsele sa fie fabricate la standarde de calitate recunoscute oriunde in lume.

LABORATOARELE PLANTEXTRAKT  produc si comercializeazã:

Produse homeopatice

Produse fitoterapice sub formã de soluþii

Produse gemoterapice sub formã de soluþii

Tincturi

Produse fitoterapice sub formã de: comprimate, capsule, drajeuri

Unguente: creme, geluri cu efect terapeutic

Afla mai multe despre compania PlantExtrakt  pe: www.plantextrakt.ro  si www.gemoterapie.ro

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate