Ajuta-l pe Mos Craciun sa fie creativ

7 decembrie 2021, 10:59

Craciun

Mos Craciun are nevoie de ajutor pentru a fi creativ! Scrisorile pe care le primeste mereu de la copii sunt de ajutor, insa in era gadgeturilor si a tehnologiei nu strica sa ii trimiti chiar si un site pe care poate gasi cadouri frumoase, creative si de efect.

Creativgift.ro este un fel de atelier al Mosului, in care elfii s-au gandit la tot felul de cadouri personalizate, numai bune de a fi oferite in dar in 2021.

Ele sunt potrivite si pentru membrii familiei, si pentru colegii de scoala, si pentru alti prieteni care crezi ca au fost suficient de cuminti incat sa merite cadouri de Craciun.

Secret Santa in familie

Pana la venirea oficiala a lui Mos Craciun va puteti bucura de spiritul Sarbatorilor impreuna cu fratii si parintii. Organizati un Secret Santa in familie, trageti la sorti cine cui va trebui sa faca un cadou si stabiliti un buget in care sa va incadrati. Cere apoi ajutorul unui adult pentru a cumpara un cadou personalizat precum o cana cu fotografie, un tricou cu un mesaj haios sau traditional de Craciun, o perna personalizata. Secretul tau va fi in siguranta! In plus, nu ai de ales, pentru ca doar cu ajutorul mamei sau al tatalui poti face cumparaturi online. Sfatuiti-va si faceti cea mai buna alegere impreuna!

Hanorace "match" pentru Craciunul in familie

Ai observat ca in strainatate familiile obisnuiesc sa poarte haine identice de Craciun, in momentul in care se desfac cadourile de sub brad? Propune-i parintelui care te ajuta sa cumperi cadoul pentru Secret Santa ca acesta sa fie secretul vostru pentru ziua de Craciun! Un fel de Secret Santa surpriza, pentru toata familia, despre care veti sti doar voi. Acela va putea fi primul cadou care se desface, inaintea tuturor celorlalte de sub brad: hanorace personalizate, pentru ca toata familia sa fie imbracata la fel in acea zi speciala fie ca ramaneti acasa, fie ca plecati in vizita sau iesiti la plimbare.

Poate Mos Craciun nu va fi la fel de generos cu toata lumea. Asa ca asigura-te ca si bunicii, unchiul sau matusa ta preferata vor avea un cadou de Sarbatori. Le vei face cu siguranta o mare bucurie! Si daca vrei o idee, poti sa le oferi o pernuta personalizata cu o fotografie in care apareti impreuna sau o cana cu un mesaj care sa le mearga la suflet. Este un gest mic, care va rasplati, insa, toata dragostea pe care ti-o ofera. Mos Craciun sigur nu se va supara, pentru ca el are mereu nevoie de ajutoare! Creativgift.ro este complicele tau de incredere, toate cadourile fiind din materiale de calitate si la preturi care nu iti vor afecta prea tare economiile din pusculita; cadourile pot fi cumparate online, iar livrarea se face rapid, astfel ca nu vei avea emotii ca darurile nu vor ajunge la timp.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Muntii Anzi gazduiesc cel mai inalt munte din Argentina si intreaga America - Varful Aconcagu (6960 de metri inaltime).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi scotieni treceau prin fata unui bar. Unul dintre ei intreaba "bei o bere?" "Da!" "Atunci du-te si o bea ca eu te astept afara"...

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro