Activitati pentru a tine copiii ocupati in timp ce parintii lucreaza acasa

8 septembrie 2020, 08:53

Activitati copii
Nu exista nicio indoiala: incercarea de a jongla cu munca de acasa cu copii este o provocare. Indiferent daca faceti teleconferinta, va concentrati asupra scrisului sau incercati sa echilibrati un buget, avand copiii in preajma biroului de acasa este dificil.

De aceea, am alcatuit aceasta lista cu activitati pentru a va distra copiii, astfel incat sa va puteti concentra pe munca dvs. si de a va pastra actualul loc de munca (salariu brut).

A avea optiuni este cheia! Urmatoarele idei de activitate includ unele pe care chiar si copiii foarte mici le pot face cu o implicare parinteasca limitata. Majoritatea nu necesita echipament special, ci doar obiecte obisnuite de uz casnic. Timpul de configurare pentru cele mai multe dintre acestea este minim, astfel incat sa puteti incepe distractia intre e-mailuri sau apeluri telefonice. Sau, daca aveti copii mai mari, le puteti arata cum sa incepeti si apoi sa le lasati pe acestia sa organizeze jocurile.

Sfat: daca nu aveti o camera de joaca desemnata, luati in considerare mutarea mobilierului intr-o camera in lateral pentru a crea un spatiu de joaca larg deschis.

Spalarea jucariilor: Umpleti chiuveta, cosul de plastic sau vasul cu apa. Furnizati prosoape si o cutie de jucarii pe care copiii le pot spala (jucariile cu piese electronice ar trebui ascunse pentru aceasta activitate). Aruncati cateva masini mici, animale din plastic, chei din plastic si lasati copiii sa se curete.

Imbraca-te: daca ai o cutie de imbracat, scoate-o si, daca nu, creeaza una cu palarii, sosete, paltoane, posete, pantofi, cizme, ochelari pentru copii, bijuterii, rochii vechi, jachete, oglinda, perie (fara esarfe sau alte articole cu care se pot sufoca). Acesta ar putea fi si momentul pentru a decora acea cutie. Oferiti copiilor autocolante si markere si lasati-i sa-si foloseasca imaginatia!

Covorase de joaca pentru masini: daca detineti deja un covor de joaca cu un design rutier pe acesta, configurati-l si gasiti orice jucarie care poate fi utilizata pe el: masini si camioane, figurine, avioane etc. Copiii adora jocul creativ de a se deplasa prin oras. Daca nu aveti un covor, exista unele disponibile pentru livrare in timp de 48 de ore. Cea mai buna joaca este capacitatea de a face ca masinile sa urce peste cutii mici sau scaune si in mai multe directii.

Tabara: monteaza un cort si umple-l cu mai multe obiecte pentru un joc de tabara. Lasati copiii sa se simta confortabil cu perne si cuverturi, mentineti-i hraniti cu gustari sanatoase, stingeti luminile si oferiti-le lanterne pentru a face animale din umbra. Aruncati niste perne si plusuri pentru companie, niste binocluri pentru a urmari ursii si niste carti cu animale.

Luati o serie de obiecte subtiri: monede sau nasturi si asezati pe ele o hartie alba subtire. Aratati-le copiilor arta de a pune o bucata de hartie peste un obiect si de a o freca cu partea laterala a unui creion pana cand apare elementul.

Cada senzoriala: Daca aveti o masa de nisip pe care o folositi in aer liber pe vreme mai frumoasa, trageti-o, curatati-o si umpleti-o cu nisip proaspat. Daca nu aveti o masa de nisip, scoateti un cos de gunoi sau o cada si umpleti-le cu orez. Asezati linguri pentru sapat, palnii pentru turnare, camioane, animale de plastic, linguri de masurare, boluri mici etc. in orez si lasati copiii sa sape si sa exploreze.

A te adapta la lucrul cu colegii (foarte) tineri este cu adevarat o provocare, dar a avea cateva activitati pentru copiii tai sa se joace independent in timp ce lucrezi va face un timp productiv pentru tine. Cand se termina munca, timpul de joaca in familie va fi cu atat mai dulce.

Dupa o perioada de timp va fi benefic pentru tine si copil sa completezi o cerere de concediu si sa ii dedici o zi intreaga pentru a face tot felul de activitati creative.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima bicicleta realizata de Baron von Drais in anul 1817 nu avea pedale. Bicicleta cu pedale a aparut abia in anul 1865 si era confectionata din lemn.

› vrei mai mult

Bancul zilei

INTREBARE:CUM SE SINUCIDE UN MELC?
RASPUNS: SE UITA IN PRIZA.

› vrei mai mult