AFI Palace Cotroceni a prelungit targul scolar pana pe 16 septembrie

13 septembrie 2012, 16:51

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop în Estul Europei, organizeaza si în acest an, în perioada 31 august – 16 septembrie un targ scolar, în fata Cinema City pentru a încheia vacanta de vara asa cum se cuvine si pentru a-i ajuta pe parinti sa le ofere toate cele necesare elevilor, indiferent de posibilitatile materiale. În cadrul targului vizitatorii vor putea gasi rechizite, manuale scolare si echipamente sportive la preturi avantajoase, iar fiecare zi va însemna o noua provocare pentru scolari datorita seriei de evenimente si surprize pregatite pentru acestia.

AFI Palace Cotroceni a prelungit targul scolar pana pe 16 septembrie

In fiecare dupa-amiaza, în intervalul 31 august – 9 septembrie copiii vor avea parte de ateliere de teatru, ateliere de pictura, ateliere de chitara, ateliere de creatie si pictura pe fata. Duminica între orele 16:00 – 18:00   atmosfera va fi animata de spectacolul copiilor de la DO RE MI.

Parteneri: Real Hypermarket, Autograf, Intersport, Carturesti, Vodafone, Cinema City, ProFm, Tequila Bowling, Flanco.

http://www.aficotroceni.ro/news/Targul-Back-to-School-continua-in-AFI-Palace-Cotroceni-198

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima vineri din luna noiembrie se sarbatoreste ziua internationala a stiloului cu rezervor. La 25 mai 1827 Petrache Poenaru obtine Brevetul francez 3208 pentru "Condei portaret fara sfarsit, alimentandu-se singur cu cerneala". Inventia sa a revolutionat piata instrumentelor de scris. Tocul cu rezervor al lui Petrache Poenaru nu zgaria hartia si nu curgea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-john spune-mi toaleta are trei usi
-nu,are una
-atunci iar am facut pipi in sifonier

› vrei mai mult