A sunat clopotelul! Incep cele mai interesante cursuri pentru copii!

30 iunie 2021, 10:44

cursuri copii

Traim intr-o lume competitiva, care cere de la copii mult mai mult decat in trecut. In scenariul actual, fara pregarirea adecvata si dezvoltarea unor abilitati vitale, le va fi foarte dificil sa se adapteze si sa aiba o viata implinita.

 

Toate acestea tin de dezvoltarea personala si nu se intampla peste noapte. Necesita timp, exercitii si munca, iar planificarea atenta de la cele mai fragede varste face ca procesul sa devina mai usor si mai eficient.

 

Prin urmare, daca iti doresti ca micutul tau sa fie cu un pas inaintea cerintelor vremurilor actuale, ar trebui sa iei in considerare inscrierea lui la cursuri pentru copii, special concepute pentru varsta lui. Acestea vor accelera vizibil dezvoltarea personala a copilului, vor usura considerabil procesul de dobandire a abilitatilor de care are nevoie in viata si vor asigura bunastarea lui mentala si emotionala.

 

Ce invata copilul la aceste cursuri?

Cursurile de dezvoltare personala pentru copii de la Success Academy se desfasoara online sau in sala, in limba romana sau in limba engleza, sub forma de sesiuni interactive si captivante. Sunt special concepute pentru a-i mentine atenti pe micuti si vizeaza autocunoasterea, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de adaptare, vorbitul fluent in public, dezvoltarea increderii in sine si invingerea timiditatii, managementul situatiilor dificile si cresterea independentei.

Iar beneficiile nu se opresc aici! La aceste cursuri pentru copii, intr-un cadru adecvat varstei, sunt vizate dezvoltarea abilitatilor de viata, de rezolvare a conflictelor, managementul stresului si a furiei, imbunatatirea capacitatii de concentrare si a abilitatilor de socializare.

 cursuri de dezvoltare personala

Cum poti ajuta copilul sa tina pasul cu lumea in care traieste?

Cea mai eficienta modalitate pentru a-ti ajuta micutul sa devina un adult pregatit pentru provocarile vietii actuale este sa il inscrii cat mai devreme la cursuri pentru copii orientate catre dezvoltarea personala. In cadrul acestora sunt abordate sistematic, sub o forma adecvata varstei, o mare parte din aspectele care il vor ajuta sa tina pasul cu lumea in care traim.

 

Astfel, intr-un mod interactiv si atractiv, copilul va descoperi care sunt punctele lui forte, va dobandi abilitati de care se va putea folosi intreaga viata atat in plan personal, cat si in plan profesional si va deveni mai increzator si mai pozitiv!

 

La ce varsta se poate inscrie copilul la cursuri de dezvoltare personala?

Ofera-i micutului tau sansa sa aiba un start bun in viata si inscrie-l cat mai repede la aceste cursuri pentru copii! Intrucat sunt organizate pe grupe de varsta, se desfasoara in limba romana sau in limba engleza, in sala sau online, parintii au posibilitatea de a alege exact ceea ce este mai potrivit pentru copilul lor, dar si pentru stilul de viata al familiei.

 

Ofera-i copilului tau sansa la o viata implinita!

In cadrul cursurilor de dezvoltare personala, copilul va dobandi fara efort abilitati valoroase precum vorbitul fluent in limba romana si in limba engleza, abilitatea de a asculta si de a raspunde coerent, de a colabora si de a lua decizii chiar si in conditii de stres. De asemenea, va dezvolta capacitatea de a valorifica oportunitatile si de a raspunde provocarilor intr-o maniera complet noua, pozitiva si constructiva.

 

Se spune ca ocaziile exista doar daca le folosesti. Transforma aceste cursuri pentru copii intr-o ocazie incredibila de dezvoltare armonioasa a micutul tau! Ofera-i sansa sa dobandeasca de mic abilitatile necesare pentru succes si deschide-i calea catre o viata implinita atat in plan personal, cat si in plan profesional! Fii cu un pas inaintea vremurilor si fa ce este mai bine pentru copilul tau: inscrie-l la cursuri de dezvoltare personala!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un recipient de sticla se descompune in peste 1 milion de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce mai faceti, domnule doctor?
- Nimic, imi omor si eu timpul...
- De ce, ati ramas fara pacienti?

› vrei mai mult