A inceput Ora de Educatie Rutiera editia a cincea in 140 de scoli din Bucuresti

29 octombrie 2018, 16:02

Ora de Educatie Rutiera Bucuresti

Dupa patru editii încheiate cu succes si milioane de persoane con
stientizate cu privire la importanta regulilor de circulatie, "Ora de Educatie Rutiera" continua cu editia numarul cinci.  

Proiectul a început chiar în saptamana în care Politia Romana a anuntat statisticile cum ca Bucurestiul este pe primul loc în topul oraselor din Romania unde s-au petrecut accidente în care victime sunt copii. În perioada 2008-2017, au avut loc 3575 accidente cu victime copii doar în Capitala. 

Astfel, din luna octombrie 2018 pana în iunie 2019, peste 25000 de elevi din 140 de scoli din Bucuresti vor învata regulile de circulatie într-un mod interactiv, prin întrebari si raspunsuri cu domnii politisti prezenti la ora, dar si prin jocurile puse la cale de catre psihologii proiectului.

Elevii de clasele a III-a si a IV-a din Bucuresti aprofundeaza la "Ora de Educatie Rutiera" informatiile despre regulile de circulatie si necesitatea respectarii acestora în calitate de pietoni.

Link teaser proiect: https://www.facebook.com/Oradeeducatierutiera/videos/262931700907877/

De la regulile despre cum sa traverseze strada corect, la cele cu privire la folosirea centurii de siguranta si folosirea scaunului auto, pana la regulile care se adreseaza biciclistilor, activitatile de la "Ora de Educatie Rutiera" se învart în jurul celor trei cuvinte cheie ale proiectului, si anume: siguranta, implicare si responsabilitate.

"Ora de Educatie Rutiera" este un proiect organizat de Asociatia EDIT, în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS si Politia Romana.

Ora de Educatie Rutiera Bucuresti

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Libelula NU este o insecta daunatoare. Zburand cu mare iuteala, libelulele prind din zbor insecte daunatoare. Aceasta insecta este un adevarat sanitar al gradinii, deoarece o curata de tantari, de muste si afide. Astfel, libelulele sunt foarte folositoare. De exemplu o libelula consuma in medie 30 de tantari pe zi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia:
- Nu ma iubesti!
Sotul, aratand spre cei 5 copii:
- Si crezi ca pe astia i-am descarcat de pe Google?

› vrei mai mult