A aparut un joc nou din universul Tetris

24 august 2021, 15:06

Tetris Beat

Tetris Beat poate fi jucat exclusiv pe Apple Arcade

 

Amber, cel mai mare studio dezvoltator de jocuri video independent din Romania, anunta lansarea Tetris Beat, un joc exclusiv Apple Arcade care imbina gameplay-ul clasic al Tetris cu mecanici de ritm inovatoare si care contine muzica exclusiva de la un line-up divers si eclectic de artisti populari.



Lansat de N3TWORK, Tetris Beat este un joc co-dezvoltat impreuna cu Amber, in productie fiind implicata o echipa internationala de 25 de specialisti. Coloana sonora cuprinde o serie diversa si eclectica de muzicieni, printre care Alison Wonderland, GARZA (de la Thievery Corporation), Hannah Diamond, Octo Octa, Dawud, CINTHIE si multi altii. Jocul contine 18 melodii dance, rap si pop, urmand ca in fiecare luna sa fie adaugate noi melodii dintr-o varietate mare de genuri.

 

Dezvoltarea integrala a unui titlu cu o asemenea greutate precum Tetris arata nivelul de profesionalism si de talent in care se afla astazi Amber, dar si cat de mult a crescut la nivel global: la crearea jocului a contribuit o echipa extrem de diversa, alcatuita din specialisti din studiourile noastre din Bucuresti, Guadalajara, Montreal si nu numai”, a precizat Jaime Gine, CEO Amber.

 

In Tetris Beat, jucatorii pot alege unul dintre cele trei moduri de joc, fiecare dintre ele oferind o varianta unica a experientei de baza a jocului Tetris. in modul Drop, o fuziune intre jocul clasic si un gameplay bazat pe ritm, jucatorii rotesc si asaza Tetriminos pe beat, pastrand ritmul pentru a construi cel mai mare lant de combo-uri si a obtine un scor cat mai mare. Modul Tap este mai casual si axat pe ritm, dar pastreaza elemente ale strategiei Tetris. Modul Marathon este Tetris-ul pe care toata lumea il cunoaste si il iubeste si permite jucatorilor sa-si personalizeze propria coloana sonora. Pe Apple TV, jucatorii pot juca multiplayer pe acelasi ecran in modul Marathon. Cu aceste trei moduri, Tetris Beat ofera divertisment pentru toti jucatorii, indiferent de experienta lor cu jocurile Tetris sau cele bazate pe ritm. De asemenea, jocul include si trei niveluri de dificultate pentru fiecare mod, impreuna cu clasamente pentru fiecare melodie, care le permit jucatorilor sa-si provoace prietenii din intreaga lume.

 

Tetris Beat poate fi jucat pe iPhone, iPad, Mac si Apple TV si ofera suport pentru controler fizic si Spatial Audio pentru AirPods Pro si AirPods Max.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cele mai multe victime in urma unui cutremur s-au inregistrat in anul 1557 in China, numarul de victime depasind 800.000. In 1976, tot in China, s-au inregistrat peste 260.000 in urma altui puternic cutremur.

› vrei mai mult

Bancul zilei

CULMEA PESCUITULUI: sa agati scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat

› vrei mai mult