"Semnul" - Primul episod special din indragitul serial "Blue" este acum disponibil pe Disney+

17 aprilie 2024, 15:15

Blue

Primul episod special din serialul australian de animatie „Blue” devenit fenomen global a debutat pe Disney+! Se numeste „Semnul” si este cel mai lung episod de pana acum al acestui serial de succes, iubit deopotriva de copii si parinti.

Serialul prezinta povestea lui Blue, o catelusa Blue Heeler adorabila si plina de viata, care locuieste cu mama, tatal si sora ei mai mica, Bingo.

Blue isi foloseste imaginatia si energia fara limite pentru a juca jocuri care se desfasoara in moduri inedite si amuzante, atragand intreaga familie si vecinii intr-o lume plina de aventuri.

In noul episod de 28 minute, familia face fata unor noi provocari atunci cand casa lor este scoasa la vanzare – in plus se mai anunta si o nunta.

Serialul animat este o incursiune autentica in viata unei familii cu copiii prescolari si sarbatoreste bucuria de a invata si a creste prin joaca si amuzament. In plus, serialul este o sursa buna de idei pentru timpul creativ petrecut impreuna.

Acest serial de comedie plin de afectiune a fost creat de Joe Brumm si produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy® si BAFTA Children & Young People Awards, pentru Australian Broadcast Corporation si BBC Studios. Blue s-a lansat pentru prima data pe ABC Kids in Australia si a fost un succes masiv atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzari.

Blue s-a dovedit deja a fi o experienta autentica de co-vizionare, aducand familiile impreuna in fata televizoarelor si a dispozitivelor de difuzare, oferind in acelasi timp rasete, momente emotionante si mesaje cu impact pentru toate generatiile.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt zile cand Soarele si Luna rasar in acelasi timp. De exemplu in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun aproximativ concomitent - la cateva minute diferenta - iar in zilele cu Luna Plina, Luna apune exact la rasaritul Soarelui.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un politist cade intr-un canal fara capac.
Iese, se propteste cu un cot pe gura canalului si apeleaza la logica:
- Daca era capacul pus, cum mai ieseam eu de-aici?

› vrei mai mult