8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdan

12 februarie 2016, 12:57

Stim ca ghiozdanul este destinat obiectelor pentru scoala: carti, caiete si pixuri, dar un ghiozdan trebuie sa contina si cateva lucruri personale. Nu exagera! Limiteaza-le la variantele pentru calatorie (mult mai mici) si ia-ti un ghiozdan cu multe buzunare. Noi ti-am facut o lista cu lucruri folositoare care nu ar trebui sa-ti lipseasca din ghiozdan.

1. Incarcatorul telefonului
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanDe cate ori ti s-a terminat bateria telefonului atunci cand aveai cea mai mare nevoie? Hai sa incercam sa evitam astfel de situatii. Ar fi util sa ai doua incarcatoare: unul pe care sa-l tii acasa si unul pe care sa il ai mereu cu tine in ghiozdan.

2. Ceva de mancare
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanUn snack este foarte util in momentele acelea sunt stomacul tau incepe sa scoata niste sunete chinuite sau atunci cand ai nevoie de energie. Recomandam batoanele de cereale, sunt gustoase si sanatoase pe deasupra.

3. Un stick
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanNu un sticks ci un stick flash. Doar nu vrei sa cari toate cartile in ghiozdan asa ca le porti sub forma de .doc sau .pdf direct pe stickul tau. Stickul poate fi chiar un accesoriu dragut care sa atarna agatat de fermoarele ghiozdanului.

4. Acte
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanLegitimatia de scoala, legitimatia de la biblioteca sau carnetul de note intra in categoria actelor de identificare. Sa nu-ti lipseasca din ghiozdan. Daca ai implinit 14 ani, nu uita si de cartea de identitate.

5. O sticla cu apa
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanHidratarea e foarte importanta. Setea este un semn al lipsei hidratarii asa ca, bea apa. Poarta mereu cu tine o sticla de 0,5 l cu apa plata. Bea apa chiar si atunci cand nu iti este sete!

6. Ata dentara
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanSa zicem ca ai mancat ceva bun si ti-a ramas o bucatica de mancare intre dinti. Nici sa nu te gandesti sa folosesti degetul, scobitoarea sau limba. Foloseste ata dentara! Cutiuta magica te scoate din astfel de situatii repede si bine.

7. Mini-lanterna
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanDaca telefonul tau mobil nu are aceasta functie de lanterna, ti-ar folosi o mini lanterna in situatiile acelea cand te intorci de la scoala si s-a oprit curentul pe strada ta sau in blocul tau. Siguranta e pe primul loc!

8. Servetele
8 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din ghiozdanServetelele nu sunt necesare doar cand suntem raciti. Le putem folosi sa ne stergem incaltamintea, hainele sau atunci cand varsam ceva.


Tie ce nu-ti lipseste din ghiozdan?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

ABCES este singurul cuvant care contine grupul de litere ABC.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Alo, doctore, veniti repede! Gigel al meu a inghitit doua sigurante, o rezistenta, o dioda si nu mai stiu ce alte mici dracovenii de la un televizor mai vechi de-al nostru. Ce sa fac cu el?
- Ati incercat sa-i puneti o antena?

› vrei mai mult