5 idei de cadouri pe care i le poti darui celui mai bun prieten

6 ianuarie 2023, 17:15

cadouri pe care i le poti darui celui mai bun prieten

Fie ca se apropie Craciunul sau ziua de nastere a prietenului tau cel mai bun, exista numeroase ocazii care te pot pune in dificultate. Adesea, se poate intampla sa nu stii ce cadou sa alegi, astfel incat ceea ce i-ai cumparat sa ii placa si, in acelasi timp, sa fie util. Asadar, iti oferim astazi 5 idei de daruri pe care i le poti oferi prietenului tau.

 1. Rechizite scolare

Rechizitele scolare sunt genul de cadouri care pot fi atat simpatice, cat si utile, deoarece se pot folosi pe parcursul intregului an scolar, dar si mai incolo, in urmatorul an, mai ales daca sunt calitative si durabile. Printre rechizitele scolare durabile pe care le poti cumpara se poate afla: un penar baieti, un ghiozdan cu personajul preferat din desene, un stilou, un set de carioci sau de creioane, acuarele. Tot din seria lucrurilor utile pentru scoala, ii poti achizitiona drept cadou o sticla reutilizabila pentru apa sau o cutie in care sa-si puna sandwich-ul pentru pranz.

 2. Un joc de societate

Jocurile de societate intra in categoria cadourilor pe care nimeni, indiferent de varsta, nu le-ar refuza, pentru ca sunt distractive si interactive. Alege un board game potrivit varstei voastre, pe care il puteti juca impreuna sau si cu alti prieteni. Cu siguranta, va aprecia cadoul si va fi mai mult decat incantat de el. Astfel, jocul de societate va transforma momentele pe care le petreceti impreuna in clipe amuzante si in amintiri placute.

3. Carti

Chiar daca prietenul tau nu este un cititor inrait, o carte poate fi intotdeauna un cadou minunat, din care poate extrage numeroase invataturi. De altfel, citind se poate relaxa si, de ce nu, chiar amuza. Important este sa alegi genul de carte care crezi ca i s-ar potrivi, care l-ar intriga si nicidecum nu l-ar plictisi, dorindu-si sa o abandoneze de indata ce incepe sa o citeasca. Si cu siguranta ca exista astfel de carti - interesante si deloc plictisitoare - si pentru aceia care nu sunt adepti ai cititului si se ating destul de rar de lecturi. Poate fi o colectie de aventuri, o poveste SF sau o carte de stiinta distractiva. Secretul consta in a-ti da suficient de tare interesul pentru a gasi, prin multitudinea de carti care exista, ceva potrivit caracterului si intereselor prietenului tau.

4. Un cadou personalizat

Fie ca este o cana, un stilou sau un tricou personalizat, ofera-i prietenului tau ceva unic, care sa il reprezinte si pe care sa il poarte sau, respectiv, sa il foloseasca cu multa placere, amintindu-si de tine. Ii poti personaliza cadoul in functie de propriile lui interese si pasiuni, asa incat sa ii daruiesti ceva care sa fie in totalitate despre el.

 5. Un obiect creat de tine

Pe langa ceea ce i vei cumpara, un dar de nepretuit este ceva creat de tine. Poate fi o scrisoare, un origami, o pictura sau un desen - orice confectionat de tine, nascut din propriile tale maini si din propria ta imaginatie. Cu siguranta va fi genul de lucru care il va impresiona, pentru ca va sti ca ti-ai dat interesul si ai dorit sa ii oferi ceva special, pentru care ai depus multa munca.

De obicei, cadourile alese pentru cei dragi ne aduc si noua bucurie si atunci cand le cumparam, dar mai ales atunci cand citim incantarea din ochii si de pe chipul celui care primeste darul. Asadar, e firesc sa iti doresti sa ii cumperi celui mai bun prieten un cadou care sa-l bucure, sa-i fie util si care sa ii aminteasca de tine.

Sursa foto: pexels.com

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce este fotbalul? O joaca la care toti se uita cum 22 de milionari alearga dupa o minge.

› vrei mai mult