In ce secol ar fi trebuit sa traiesti?

In ce secol ar fi trebuit  sa traiesti?

Crezi ca ar fi trebuit sa te nasti cu 600 de ani mai devreme? Esti prea avansat pentru secolul asta? Afla din testul nostru!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Fiindca erau facute proaste, blondele dintr-un oras se duc la primar si ii spun: Domn'le noi nu mai vrem sa fim facute proaste de catre cetateni si propunem sa se adune intr-o zi oamenii care ne-au facut proaste si sa le aratam ca nu suntem asa. Zis si facut : Se aduna tot orasul pe stadion si sunt 3 blonde carora li se pune o intrebare; Primarul o intreaba pe prima cat face 2+3 si ea se gandeste si zice 4.
"Gresit" zice primarul si blondele din public: inca o sansa, inca o sansa!!!
O intreaba pe a doua blonda acelasi lucru si aceasta raspunde la randul ei gresit , din nou blondele din public striga inca o sansa !! Si primarul le da ultima sansa si o intreaba pe a treia blonda cat face 2+3 si aceasta se gandeste si intr-un final zice 5 la care blondele din public: inca o sansa , inca o sansa!!!

› vrei mai mult

Cultura generala

In anul 1985 Hugh C. Wiliams si Harvey Dumbar ajung la concluzia ca numarul format din 1031 de cifre de 1 este prim.

› vrei mai mult