Cat esti de cinstit?

Cat esti de cinstit?

Raspunde sincer la toate intrebarile acestui test psihologic si afla cat esti de cinstit.

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Un ardelean si un matematician in tren... dupa un timp trec pe langa o stana. ardeleanul 12345...425 de oi. se uita matematicinaul, scoate un pix si o foaie calculeaza...nik. dupa o ora mai trec pa langa o stana. ardeleanul 123456...281 de oi. matematicianul scoate notebook-ul calculeaza, mathcad alea alea, nik. dupa inca cateva ore trec pe langa alta stana. ardeleanul: 12345...892 de oi. matematicianul scoate mobilul suna un prieten, nik.
- Ma, cum Dumnezeu? Eu matematician cu 'spe mii de diplome nu am putut numara iar tu un ardelean obosit...cum mana mea ai facut?
-Pai simplu domnul meu, numeri picioarele si imparti la patru...

› vrei mai mult

Cultura generala

Afide sau paduchii de plante. Multe afide sunt verzi, dar pot fi si negre, maro, galbene, rosii, roz, cenusii. Se inmultesc repede, in numar mare si, fiind mici si foarte usoare, pot fi transportate pe distante mari de vant. Ele elimina un lichid lipicios si dulce, motiv pentru care anumite specii de furnici au ferme de afide pe diverse plante, furnicile chiar aparand afidele de pradatori. Acest lichid secretat de afide inlesneste infestarea cu ciuperci a plantelor.

› vrei mai mult