Ai sanse sa devii fotomodel?

Ai sanse sa devii fotomodel?

Multe fete isi doresc sa ajunga fotomodele, insa nu toate reusesc. Fa testul si afla daca ai sanse sa devii un fotomodel de succes!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Mergea unu' pe un camp. Da peste o groapa, adanca, de nu-i vedea fundul. Ia o pietricica, o arunca in groapa, asculta...nimik. Ia un bolovan, il arunca, asculta, nimik. "Ba, da' asta n-are fund?!" Vine cu o sina de cale ferata, o rostogoleste pana la buza gropii si o arunca. "Ba, asta tre' sa zdrangane cand ajunge jos!" ...nimik!
"Mama, groapa asta merge pana in fundul pamantului!!!" Cand sa plece, apare o capra in fuga si sare in groapa. "Mama, ce capra nebuna, cum s-a aruncat in groapa asta fara fund!!". Pleaca cam nedumerit si se intalneste cu unu', care il intreaba: "Ba, n-ai vazut o capra?" "O capra alba, cu barbuta, doua cornite?" "Da, aia." "Era capra ta?" "Da." "Bai, frate, imi pare rau, ti-a 'nnebunit capra, s-a aruncat intr-o groapa adanca si n-am mai vazut-o!" "Cum s-a aruncat, ca o legasem de o sina de tren atata?!

› vrei mai mult

Cultura generala

Caprele negre, supranumite si "antilope ale Carpatilor", pot simti prezenta omului de la mai bine de 500 metri.

› vrei mai mult