Iti plac flirturile de vacanta?

Iti plac flirturile de vacanta?

Raspunde cu sinceritate la intrebarile testului pentru a obtine o evaluare cat mai apropiata de realitate.

Cultura generala

Eucaliptul(Eucalyptus regnans) - raspandit mai ales in Australia, el este cel mai inalt copac din lume (150 m) si dupa bambus, are cresterea cea mai rapida. Anual se lungeste cu 3,5 m. Perioada de crestere dureaza cam 80 de ani, dupa care copacul se dezvolta doar in grosime. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Jurnalul lui Aurel

De ce imi place sa merg la cursurile de pictura E greu de crezut ca exista copil caruia sa nu ii placa desenul sau pictura. Este o activitate atat de relaxanta, incat ai putea sa o faci toata...

› citeste mai mult

Bancul zilei

La o parada de tancurii au fost chemate cele mai dezvoltate tari din lume. S-au prezentat SUA, Rusia si Romania.Apare prima SUA cu un tanc supersonic, face cateva piruete, pica in mijlocul scenei.Iese un soldat din tanc si comandantul suprem ii spune:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate americanul un mini calculator, apasa cu penseta si dispare tara de pe harta.
Apare tancul rusesc, fac cateva tumbe, pica in mijlocul scenei. Comandantul suprem zice:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate rusul o sticla de votca, dezlipeste eticheta(care era un minicalculator), calculeaza pe spatele ei traiectoria, apasa doua butoane si dispare tara de pe harta.
Apar romanii: doi trageau din fata, doi impingeau din spate , ajung pe scena. Toata lumea radea. Zice comandantul suprem:
- Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate romanul o bucata de hartie si un creion, calculeaza traiectoria, cu niste scripeti ridica tara la tanc si dupa lungi asteptari se aude: puuff...Pica proiectilul in fata tancului. Toata lumea era pe jos de ras, la care iese Ion din tanc cu un cerc negru pe la gura si zice:
-Suflati voi mai tare daca puteti!!!

› vrei mai mult