Ce personaj din ''Uimitoarea lume a lui Gumball'' ai putea fi?

Ce personaj din ''Uimitoarea lume a lui Gumball'' ai putea fi?

Te asemeni cu Anais, Darwin, Gumball, Nicole sau Richard? Scoala este mai distractiva cu Gumball si Darwin! Episoade noi Uimitoarea lume a lui Gumball de luni pana vineri de la 18:10, doar la Cartoon Network.

Cultura generala

La 12 octombrie 1999 secretarul general al O.N.U., Kofi Annan a anuntat ca, odata cu nasterea unui baiat la Sarayevo, populatia lumii a ajuns la 6 miliarde.

› vrei mai mult

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Trei blonde merg brat la brat cantand pe strada. Ele vad un betivan. Betivanul curios le intreaba: -De ce mergeti brat la brat si cantati ca nebunele pe trada? Blondele:Am luat cele mai mari note din clasa la biologie (cls a 8). Betivanul: -Ce note ati luat?Blondele :Cea din stanga -4, cea din dreapta 4, iar eu 4+. Betivanul: -Sunteti foarte destepte. Cand eram de varsta voastra eu am luat cea mai mare nota la biologie 2. Blondele: -Dar ce note aveai la romana? Betivanul: -10+ si 9! Blondele: -Dar cum aveti la romana 10 si la biologie 2? Betivanul: -La romana faceam singuri, dar la bio faceam cu diriga!

› vrei mai mult