Test usor de cultura generala

Test usor de cultura generala

Ai 10 intrebari din diferite domenii de studiu, hai sa vedem la ce intrebare te prindem in offside!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Unui vanator i-a murit cainele de vanatoare .
Se duce a2a zi sisi cumpara altul.Se duce cu el la vannatore trage cu pusca dupa rate si se sperie cainele si fuge.A 2-a zi se duce si-si cumpara alt caine se duce la vanatoare trage cu psca dupa rate poc poc se sperie cainele si fuge.Povestindui unui prieten patzania lui un lautar aude si-i spune:-da-mi cainele tau ca-n 2 saptamani il fac nuai bun de vanatoare.Bine omule .zis si facut.
Se duce lautarul cu,cainele la petreceri la nunti ca sa se obisnuiasca cu zgomotele .TRec 2 saptaman si ii inapoiaza cainnele.Se duce omul la vanatoare cu ,cainel si trage cu pusca dupa rate ,iar cainele incepe iauzi una ,iauzi 2 ,iauzi 49.

› vrei mai mult

Cultura generala

Pisicile nu au 9 vieti si nici nu aterizeaza mereu in picioare. Se considera ca o pisica are mai multe sanse de supravietuire daca este aruncata de la 20 m decat de la 7 m. De atat timp are nevoie pentru a-si coordona miscarile.

› vrei mai mult