Test la geografie nr. 5

1 din 8: Cum se numeste acel golf maritim ingust si intrat adanc in uscat, cu maluri abrupte, sinuoase si inalte?

falie
laguna
fiord

Cultura generala

Pentru a digera prada din interiorul capcanelor, plantele carnivore produc enzime digestive sau se bazeaza pe bacterii care efectueaza digestia pentru plante.

› vrei mai mult

Jurnalul lui Aurel

De ce imi place sa merg la cursurile de pictura E greu de crezut ca exista copil caruia sa nu ii placa desenul sau pictura. Este o activitate atat de relaxanta, incat ai putea sa o faci toata...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Bush,Basescu si Putin merg la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit.
Merge Bush la Dumnezeu si il intreaba: - Doamne! Peste cat timp poporul meu va fi fericit?
Dumnezeu ii spune k peste 10-15 ani la care Bush se apuca de plans si Dumnezeu il intreaba de ce plange.Bush ii raspunde k peste 10-15 el va fi batran si nu se va putea bucura alaturi de poporul sau .
Merge Putin la Dumnezeu si il intreaba :-Doamne peste cat timp va fi fericit poporul meu? Dumnezeu ii raspunde k peste vreo 50 de ani . Se apuca si Putin de plans si Dumnezeu il intreaba de ce plange. Putin ii zice k el peste 50 de ani va fi mort si nu va putea fi fericit alaturi de poporul sau .
Merge si Basescu la Dumnezeu si il intreaba :- Doamne peste cat timp va fi poporul meu fericit? Dumnezeu sta si se gandeste unpic dupa care se apuca de plans . Basescu il intreaba :- De ce plangi Doamne? Pentru k nici eu nu mai apuc vremurile acelea.

› vrei mai mult