Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Cica s-a inventat un robot care prinde hotii ff repede,de exemplu in China a prins 100 de hoti in 5 minute,in America 200 de hotzi tot in 5 minute,iar in Romania robotul a fost furat in 5 minute.

› vrei mai mult

Cultura generala

Laba hienelor este asemanatoare cu laba cainelui, cu cate cinci pernite asimentrice, cate patru degete si gheare retractile. Singurul aspect care difera este urma lasata de labe. La hiena picioarele din fata lasa urma mai mare decat cele din spate.

› vrei mai mult
Versiunea imprimabila

 

 Tinerete fara batranete si viata fara de moarte
 


Descarca planse de colorat cu Tinerete fara batranete si viata fara de moarte
A fost odata un imparat mare si o imparateasa, amandoi tineri si frumosi, si, voind sa aiba copii, au facut de mai multe ori tot ce trebuia sa faca pentru aceasta; au umblat pe la vraci si filosofi, ca sa caute la stele si sa le ghiceasca daca or sa faca copii; dar in zadar. In sfarsit, auzind imparatul ca este la un sat, aproape, un unchias dibaci, a trimis sa-l cheme; dar el raspunse trimisilor ca: cine are trebuinta, sa vie la dansul. S-au sculat deci imparatul si imparateasa si, luand cu dansii vro cativa boieri mari, ostasi si slujitori, s-au dus la unchias acasa. Unchiasul, cum i-a vazut de departe, a iesit sa-i intampine si totodata le-a zis:


- Bine ati venit sanatosi; dar ce umbli, imparate, sa afli? Dorinta ce ai o sa-ti aduca intristare.
- Eu nu am venit sa te intreb asta, zise imparatul, ci, daca ai ceva leacuri care sa ne faca sa avem copii, sa-mi dai.
- Am, raspunse unchiasul; dar numai un copil o sa faceti. El o sa fie Fat-Frumos si dragastos, si parte n-o sa aveti de el.