Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Toate vor merge bine pentru tine astazi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi garda jos. Fii atent/a la tot ce se intampla in jurul tau, ca sa eviti orice neplaceri ce pot aparea pe neasteptate.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un cowboy statea intr-un bar, cand dintr-o data vine unu si spune "John! Ti-a murit mama!"
Cowboyul a spus "Nu mama, mea! cea mai draga fiinta mie!"
Iese din bar, sare pe cal, se duce 5 metri si se gandi "Ba stai ca eu n-am mama!" Se intoarce la bar furios si cere 100 de wiskyuri. Acelas indiv zice iar "John! Ti-a murit tatal!" cowboyul sare pe cal, se duce 8 metri si zice "Dar, nici tata n-am!" Se intoarce si mai nervos si cere 200 de wiskyuri la care zice indivudul ala din nou "John! Ti-a murit sora!" la care el"Nu sora mea! Singura pers care mi-a mai ramas!"Cowboyul iese din bar, sare pe cal si se opreste brusc "Dar pe mine nici macar nu ma cheama John!

› vrei mai mult

Cultura generala

Pe steagul Statelor Unite cele 13 dungi verticale simbolizeaza cele 13 state originare.

› vrei mai mult
Versiunea imprimabila

 

Pupaza din tei

Descarca planse de colorat cu Pupaza din tei

Ma trezeste mama intr-o dimineata din somn, cu vai-nevoie, zicandu-mi:

-Scoala, duglisule, inainte de rasaritul soarelui; iar vrei sa te pupe cucul armenesc si sa te spurce, ca sa nu-ti mearga bine toata ziua?... Caci asa ne amagea mama cu o pupaza care-si facea cuib, de multi ani, intr-un tei foarte batran si scorburos, pe coasta dealului, la mos Andrei, fratele tatei cel mai mic. Si numai ce-o auzeai vara: „Pu-pu-pup! Pu-pu-pup!” dis-dimineata, in toate zilele, de vuia satul. Si cum ma scol, indata ma si trimite mama cu demancare in tarina, la niste lingurari ce-i aveam tocmiti prasitori, tocmai in Valea-Seaca, aproape de Topolita. Si pornind eu cu demancarea, numai ce si aud pupaza cantand:

Descarca planse de colorat cu Pupaza din tei

— Pu-pu-pup! pu-pu-pup! pu-pu-pup! Eu, atunci, sa nu-mi caut de drum tot inainte? ma abat pe la tei, cu gand sa prind pupaza, caci aveam grozava ciuda pe dansa: nu numaidecat pentru pupat, cum zicea mama, ci pentru ca ma scula in toate zilele cu noaptea-n cap din pricina ei.