Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Starea ta de sanatate nu este tocmai buna si din aceasta cauza, esti cumva nevoit/a sa renunti la ce aveai in plan. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, iti vei reveni rapid si vei face in alta zi ce ti-ai propus sa faci azi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

"Zoe" sau "Amantul imprumutat" a fost piesa cu care s-a inaugurat in 31 decembrie 1852 primul teatru din Bucuresti - Teatrul National.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O femeie se duce la magazin pentru a cumpara o cutie de conserve pentru catei.
-Va rog dati-mi si mie o cutie de conserve pentru catei.
-Imi pare rau dar unii oameni iau conservele pentru a le manca iar patronul nostru nu doreste asta. Va trebui sa dovediti mai intai ca aveti caine. Femeia se duce acasa, ia cainele si isi primeste conservele. A doua zii se intampla acelasi lucru cu conservele pentru pisici. Femeia suparanduse sa mai tot aduca lucruri in magazin, intr-o zi aduce o cutie si o roaga pe vanzatoare sa o deschida. Aceasta o deschide si cu un ton foarte surprins o intreaba:
-Doamna, ce va apucat? Aceasta imi seamana a matreata. De ce ati adus matreata la magazin?
-Acum vam convins? Va rog sa imi dati si mie o sticla de sampon de par!!!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 1 out of 6   # Numar de greseli ramase: 5

T_ _ _ _ _ I_ T


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

19 mai 1802
Este infiintata medalia "Legiunea de onoare"

19 mai este ziua in care, in 1802, imparatul Napoleon Bonaparte a instituit Legiunea de Onoare (Légion d'honneur), decoratie primita de-a lungul timpului de numeroase personalitati ale lumii. Este vorba de cea mai inalta distinctie a Frantei. La inceput de secol XIX, Napoleon Bonaparte a simtit nevoia sa aiba un sistem de decoratii care sa il inlocuiasca pe cel din perioada regalitatii. Asa a aparut Legiunea de Onoare, unul dintre cele mai puternice simboluri ale primului imperiu francez, care a fost pastrat si de republicile franceze care au urmat.

› vrei mai mult