Vedete

Vedete


Trupa Feelings si Nicole Cherry lanseaza piesa "Impreuna de Craciun"

11 decembrie 2020, 10:36

Trupa Feelings si Nicole Cherry lanseaza piesa "Impreuna de Craciun"

In prag de Craciun, Trupa Feelings si Nicole Cherry fac echipa si lanseaza o piesa perfecta pentru perioada sarbatorilor. "Impreuna de Craciun" este o melodie vesela, care te introduce intr-o stare de sarbatoare din primele secunde, fiind despre fericirea de a fi alaturi de persoana iubita de Craciun.

Anul ce se apropie acum de final a fost unul greu, plin de incercari, iar Nicole Cherry si Trupa Feelings vor sa aduca fericirea sarbatorilor in casele tuturor cu "impreuna de Craciun". Acesta este primul colind pe care Nicole Cherry il lanseaza oficial.

Asculta aici piesa: https://MediaPro.lnk.to/ImpreunaDeCraciunPR

"Anul 2020 a fost atipic si greu pentru noi, dar a venit si cu lucruri bune. Ne-a daruit mai mult timp pe care am putut sa-l petrecem alaturi de cei dragi, dar si in studio. Asa a luat nastere colindul ,,impreuna de Craciun". Initial, piesa a fost conceputa ca single, fara a ne gandi la o posibila colaborare cu un alt artist.

Eram in studio, ascultam piesa, ne placea mult, dar simteam ca lipseste ceva. Ne-a luat putin timp pana cand am identificat ca era vorba de energia feminina.

Prima care ne-a venit in minte a fost Nicole, pentru ca o cunoastem si in afara scenei si stim ca emana o energie pozitiva, ca e un munte de talent, iar vocea ei se armonizeaza perfect cu a lui Razvan (solistul trupei).

Acum, facand o retrospectiva, ne dam seama ca totul s-a derulat pe repede inainte si da, lucrurile frumoase vin atunci cand te astepti mai putin. I-am trimis un demo lui Nicole, ea ne-a spus ca-i place si ca rezoneaza cu mesajul piesei, iar in cateva zile colindul era gata inregistrat", declara baietii din Trupa Feelings despre piesa si colaborarea cu Nicole Cherry.

Muzica si versurile apartin lui Razvan Raduca, Siviu Paduraru si Malinei Avasiloaie, iar mix & masterul este facut tot de Silviu Parduraru. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir.

"La filmarile videoclipului a fost pur si simplu nebunie. Ne-am intors in timp cu totii si am simtit spiritul Craciunului ca atunci cand eram copii. Am ras zgomotos, am dansat, am cantat, ne-am bucurat de tot ce ni se intampla. ,,Impreuna de Craciun" nu e doar un colind, e o piesa care te face sa reflectezi asupra unor aspecte ale vietii, iar dupa ce asculti versurile iti dai seama ca esti mult mai fericit decat credeai.
A fost un an greu pentru toti, oamenii au nevoie de putina magie in zambete, de optimism. Asta speram noi sa facem, sa aducem o stare de bine in casele tuturor, sa daruim din energia noastra.
Craciun fericit tuturor, oriunde v-ati afla. Nu uitati ca fericirea nu se calculeaza in lucrurile materiale, ci in zambete si in clipele petrecute alaturi de cei dragi!", adauga Trupa Feelings.

"Noi suntem Feelings, o gasca nebuna de 7 baieti cu care exista sanse mari sa te fi intalnit la vreo petrecere, aniversare, nunta sau la un concert. Strabatem tara in lung si in lat de peste 18 ani si bucuram publicul atat cu piesele proprii (,,Hello" si ,,Stai in drum"), cat si cu cover-uri. " – asa se descriu baietii din trupa

Nicole Cherry este una drintre cele mai cunoscute artiste din Romania, cu peste 10 hit-uri lansate, peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, refrene memorabile, primele locuri in topurile muzicale si trofee importante. In acelasi timp, are si unul dintre cele mai mari conturi de Instragram de la noi din tara, cu peste 2 milioane de urmaritori.

Sursa: Media Pro Music

 

Inapoi la stiri cu Vedete