Vedete

Vedete


Serialul "Smallville" va avea premiera la Warner TV in luna decembrie

15 noiembrie 2022, 11:05

Serialul "Smallville" va avea premiera la Warner TV in luna decembrie

Serialul american de aventuri „Smallville”, cu Tom Welling in rol principal, va avea premiera la Warner TV in luna decembrie.

Toate cele zece sezoane ale productiei vor fi difuzate incepand cu 5 decembrie, iar de luni pana vineri, de la ora 19:05, vor putea fi urmarite cate doua episoade ale serialului.

Tom Welling, actor cunoscut din filme ca „Cheaper by the Dozen” si „Draft Day”, este tanarul Clark Kent. El incearca sa isi gaseasca locul in lume, pe masura ce invata sa isi valorifice puterile supranaturale in slujba binelui si se confrunta cu probleme obisnuite adolescentei in orasul fictiv Smallville din Kansas.

Smallville

Primele patru sezoane sunt centrate pe viata lui Clark si a prietenilor lui in timpul liceului, pe povestea lui de dragoste cu Lana Lang (interpretata de Kristin Kreuk) si pe prietenia cu cel care avea sa ii devina dusman, Lex Luthor (jucat de Michael Rosenbaum).

Incepand cu sezonul al cincilea, „Smallville” se concentreaza pe primii ani de maturitate ai lui Clark, pe cariera lui alaturi de Lois Lane (interpretata de Erica Durace) la publicatia Daily Planet si, pe parcurs, sunt introduse diverse personaje din Universul DC.

Serialul a fost recompensat cu trei premii Emmy pentru montaj de sunet si cu doua trofee American Society of Cinematographers.

Dezvoltat de producatorii si scenaristii Alfred Gough si Miles Millar pe baza personajului de benzi desenate Superman, serialul a fost lansat in 2001 si s-a bucurat de succes la public.

Actorul Christopher Reeve, legendar interpret al rolului Superman, a sustinut productia si a fost de doua ori invitat special in „Smallville”.

Inapoi la stiri cu Vedete