Vedete

Vedete


Serialul "Lois & Clark: The New Adventures of Superman", in premiera la Warner TV

2 decembrie 2022, 11:18

Serialul "Lois & Clark: The New Adventures of Superman", in premiera la Warner TV

Serialul "Lois & Clark: The New Adventures of Superman" va avea premiera la Warner TV pe 5 decembrie, iar in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 17:10, vor fi difuzate cate doua episoade.

Cele patru sezoane ale productiei SF americane au fost lansate in perioada 1993 – 1997, perioada in care a primit, intre altele, cinci nominalizari la premiile Primetime Emmy si o selectie la premiile Sindicatului regizorilor americani.

Serialul de televiziune are la baza personajul DC Comics creat de Jerry Siegel si Joe Shuster.

Dean Cain este Clark Kent si alter-ego-ul Superman, iar Teri Hatcher, cunoscuta pentru rolurile din „Neveste disperate/ Desperate Housewives” si „007 si Imperiul Zilei de Maine/ Tomorrow Never Dies”, interpreteaza rolul Lois Lane.

Serialul este centrat pe relatia dintre Lois si Clark, precum si pe aventurile lui ca Superman.
La 27 de ani dupa ce a fost gasit de Jonathan si Martha Kent, in urma prabusirii unei mici navete spatiale, Clark ajunge din Smallville, oras fictiv din Kansas, in Metropolis, unde se angajeaza la ziarul Daily Planet. Aici devine partener de investigatii al lui Lois Lane.

Lois & Clark

Se indragosteste de ea la prima vedere, iar dupa ce alter-ego-ul o salveaza dintr-un accident, ea imediat incepe sa viseze la el, numindu-l Superman. Cu timpul insa, Superman isi gaseste si un adversar valoros, care ii descopera punctul slab si faptul ca are o identitate secreta.

Din distributie mai fac parte Lane Smith, K Callan, Eddie Jones, Justin Whalin si John Shea.
Printre cei care au regizat episoade ale serialului se numara Robert Butler, Philip Sgriccia, Randy Zisk, Alan J. Levi si Michael W. Watkins.

„Lois & Clark: The New Adventures of Superman” va fi difuzat de Warner TV inaintea serialului de aventuri „Smallville”, cu Tom Welling in rol principal, programat de la ora 19:05. Cele zece sezoane ale productiei sunt centrate pe viata lui Clark si a prietenilor lui in timpul liceului si pe primii lui ani de maturitate.

Inapoi la stiri cu Vedete