Vedete

Vedete


MTV anunta noi artisti care vor urca pe scena "MTV EMAs" 2022, dar si catre cine va merge premiul "MTV EMA Generation Change"

11 noiembrie 2022, 17:16

MTV anunta noi artisti care vor urca pe scena "MTV EMAs" 2022, dar si catre cine va merge premiul "MTV EMA Generation Change"

MTV completeaza lista vedetelor care vor urca pe scena "MTV EMAs" 2022, cu nume noi precum Tate McRae si Armani White. Legendara trupa Gorillaz va sustine un spectacol in cadrul MTV World Stage, iar premiul MTV EMA Generation Change va merge anul acesta catre trei eroine ucrainence - Lina Deshvar, Anna Kutova si Anfisa Yakovina. Evenimentul va fi gazduit de Rita Ora si Taika Waititi si difuzat LIVE din Düsseldorf, Germania, duminica, 13 noiembrie. Spectatorii din Romania vor putea sa urmareasca gala pe Comedy Central, duminica, de la ora 21.00.

Revenind pe scena EMA, Tate McRae, cantareata, compozitoare si dansatoare originara din Calgary, se mandreste cu peste 3,2 miliarde de stream-uri in cariera sa, peste 700 de milioane de vizualizari video si multe piese care au ocupat numarul 1 in topurile muzicale.

Rapperul din West Philadelphia, Armani White, va canta in timpul show-ului EMA Red Carpet, prezentat de Jack Saunders si Becca Dudley de la MTV UK, difuzat in direct pe MTV la nivel global. Harriet Rose, de la MTV UK, va fi gazda emisiunii EMA "Backstage Pass", difuzata pe conturile sociale ale MTVEMA.

Actorul, cantaretul si superstarul global David Hasselhoff, modelul si influencerul de origine germana Leonie Hanne si cantareata si compozitoarea canadiana Lauren Spencer Smith au fost adaugati pe lista prezentatorilor galei "MTV EMA". Printre prezentatorii anuntati anterior se numara Julian Lennon, Leomie Anderson si Sam Ryder.

Trupa Gorillaz, cap de afis la MTV World Stage Düsseldorf

Gorillaz, trupa castigatoare a mai multor premii Grammy si EMA, va fi capul de afis al "MTV World Stage Düsseldorf", care se va desfasura in sala de concerte Tonhalle, sambata, pe 12 noiembrie. Concertul va avea loc inainte de "MTV EMAs" 2022.

Trupa Gorillaz a fost creata in colaborare de muzicianul Damon Albarn si artistul Jamie Hewlett si este formata din cantaretul 2D, basistul Murdoc Niccals, tobosarul Russel Hobbs si chitaristul Noodle.
Cu sapte albume la activ, Gorillaz este un adevarat fenomen global, obtinand succesul in moduri cu totul noi si unice, cu turnee in intreaga lume si numeroase premii. Trupa este nominalizata pentru la EMA 2022 pentru "Best Alternative".

MTV World Stage prezinta cei mai tari artisti din intreaga lume. Inregistrat live la cele mai exclusiviste concerte, festivaluri de muzica de renume mondial si locatii unice de concerte, MTV World Stage este un eveniment dedicate iubitorilor de muzica care vor sa fie aproape de artistii lor preferati, fara a parasi confortul casei lor.

Trei femei din Ucraina vor primi premiul "MTV EMA Generation Change Award", in cadrul "MTV EMAs" 2022

Lina Deshvar, Anna Kutova si Anfisa Yakovina, trei femei care lupta pentru ingrijirea si adapostirea persoanelor afectate de criza umanitara din Ucraina, vor fi onorate cu premiul "MTV EMA Generation Change Award", in cadrul "MTV EMAs" 2022 de la Düsseldorf. Laureatele vor fi premiate in timpul show-ului MTV EMA Red Carpet, difuzat in direct pe MTV la nivel global si in streaming pe MTVEMA.com, duminica, pe 13 noiembrie.

MTV ofera premiile "MTV EMA Generation Change'' in parteneriat cu Choose Love, cea mai importanta organizatie umanitara non-profit care asigura ajutor si militeaza pentru refugiatii din intreaga lume.

"Noi, cei de la Choose Love, suntem atat de recunoscatori pentru parteneriatul cu MTV si pentru ca avem ocazia de a onora munca fenomenala a trei femei stralucite care se dedica sprijinirii persoanelor ale caror vieti au fost devastate de invazia din Ucraina. Suntem in mod constant inspirati de angajamentul si curajul partenerilor cu care lucram in intreaga lume. Ei chiar dau speranta pentru un viitor mai luminos pentru omenire", a declarat Josie Naughton, Co-fondator si Director Executiv, Choose Love.

"Peste 7 milioane de refugiati au fugit din Ucraina de cand tara a fost invadata la inceputul acestui an, iar alte milioane de persoane au fost stramutate in interiorul tarii, cautand adapost si siguranta in fata conflictului nedrept care ii inconjoara in fiecare zi", a declarat Kelly Bradshaw, SVP, MTV Entertainment Brands International, Paramount. "Prin parteneriatul MTV cu Choose Love, ne vom folosi platforma noastra pentru a face cunoscuta munca cruciala, de pe teren, depusa de ei pentru a usura criza globala a refugiatilor si pentru a-i ajuta pe locuitorii din Ucraina" , a completat Kelly.

Povestile celor trei eroine care s-au implicat in salvarea ucrainenilor

Lina Deshvar s-a nascut in regiunea Luhansk si si-a petrecut anii de scoala in regiunea Kherson. La 19 ani, a decis sa faca voluntariat in orfelinate si sa ajute copiii care locuiau acolo, deoarece ea insasi isi petrecuse intreaga viata in institutii similare. In prezent, ea lucreaza cu o organizatie non-profit, Seeing with the Heart. In opt ani, organizatia a sprijinit peste 2.500 de familii care cresc copii, adolescenti si tineri cu dizabilitati. De la inceputul invaziei la scara larga a Ucrainei, Lina a vizitat spitale militare si a oferit ajutor familiilor cu copii care au dizabilitati fizice sau de dezvoltare, dar si celor care nu au situatii financiare bune. De asemenea, ea ajuta la evacuarea acestor familii si copii din Ucraina.

Anna Kutova s-a nascut in regiunea Poltava din Ucraina. In 2017, Anna a fost voluntar intr-un adapost si a vazut la fata locului cum oamenii din Luhansk si Donetk au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele si sa se refugieze in Poltava din cauza conflictului. Impreuna cu echipa Light of Hope, ea a ajutat la deschiderea a cinci adaposturi pentru peste 400 de persoane stramutate in interiorul tarii, persoane LGBTQI+, femei care sufera de dependente, persoane care traiesc cu HIV si multe altele. Prin eforturile de strangere de fonduri ale Annei si ale echipei, Light of Hope a devenit un centru umanitar pentru toata lumea.

Anfisa Yakovina s-a nascut in Crimeea si a studiat psihologia la Universitatea Nationala din Taurida. Dupa anexarea Crimeei de catre Rusia in 2014, Anfisa s-a mutat in Varsovia, Polonia, si si-a continuat munca si studiile in directia adaptarii psihologice si socio-culturale a migrantilor. In prezent, ea practica psihologia prenatala, care include sprijin pentru viitorii parinti in timpul sarcinii, al travaliului si dupa nastere. In cadrul fundatiei, ea sustine cursuri de pregatire pentru nastere pentru refugiati si grupuri de sprijin pentru proaspetele mame din Ucraina. De asemenea, ofera consiliere si asistenta psihologica pentru refugiati, dintre care majoritatea sunt femei singure.

De la invazia Ucrainei, Choose Love a strans peste 14 milioane de dolari pentru activitatea lor si a sprijinit peste 100 de organizatii locale de baza din Ucraina si din tarile vecine. Acest sprijin a ajuns la peste 2 milioane de persoane. De la lansarea sa, in urma cu sapte ani, Choose Love a strans peste 80 de milioane de dolari pentru a sprijini aproape 4 milioane de refugiati si a creat o miscare a oamenilor care pun dragostea in actiune in intreaga lume.

Lansat in 2018, premiul "MTV EMA Generation Change Award" a onorat oameni neinfricati care abordeaza cele mai dificile probleme ale lumii prin muzica, povestiri sau media digitala. MTV face donatii financiare catre organizatiile non-profit alese de catre castigatori si pune in valoare povestile puternice ale acestora prin intermediul platformelor sociale si digitale ale brandului in peste 170 de tari.

Inapoi la stiri cu Vedete