Vedete

Vedete


Maraton de comedie, in Ajun de Craciun la Warner TV

14 decembrie 2022, 11:47

Maraton de comedie, in Ajun de Craciun la Warner TV

Trei dintre filmele „National Lampoon's Vacation/ O vacanta de tot rasul”, cu Chevy Chase si Beverly D’Angelo in rolurile principale, vor fi difuzate de Warner TV in Ajunul Craciunului.

Lungmetrajele scrise de reputatul John Hughes („Home Alone”, „Beethoven”), pornind de la o povestire proprie - „Vacation '58”, publicata in National Lampoon -, vor putea fi urmarite pe 24 decembrie, incepand cu ora 14:15.

„National Lampoon's Vacation/ O vacanta de tot rasul” (1983) este primul lansat din serie. Filmul, care va deschide maratonul de comedie de la Warner TV, este regizat de Harold Ramis.

Familia Griswold – mama, tata, fiica si fiul – traverseaza Statele Unite pentru a ajunge in parcul de distractii Walley World, insa, desi planificata pana la cel mai mic detaliu, calatoria se dovedeste a fi mult prea dificila fata de asteptarile lor.

Filmul - in care joaca si Randy Quaid, Dana Barron, Anthony Michael Hall si Eugene Levy - a fost foarte apreciat de public si critica, astfel incat a avut cinci continuari de asemenea de succes. Urmatoarele doua dintre acestea vor putea fi urmarite la Warner TV.

In „National Lampoon's European Vacation”, de la ora 16:15, familia Griswold castiga o excursie prin Europa, unde se produce haosul obisnuit.

Productia din 1985 este regizata de Amy Heckerling, iar din distributie fac parte Dana Hill si Jason Lively.

De la ora 18:10, va incepe „National Lampoon's Christmas Vacation/ Un Craciun de neuitat” (1989), regizat de Jeremiah S. Chechik.

De aceasta data, Clark si Ellen Griswold se pregatesc sa petreaca Sarbatorile in familie, cu bunicii si verii. In ciuda stradaniilor, totul se transforma in dezastru.

Distributiei se alatura Juliette Lewis, actrita cunoscuta din filme precum „Cape Fear” si „Natural Born Killers”, Johnny Galecki, devenit faimos odata cu serialul „Big Bang Theory”, dar si Julia Louis-Dreyfus, protagonista a serialelor „Seinfeld” si „Veep”, si Sam McMurray („Friends”, „L.A. Story”).

Inapoi la stiri cu Vedete