Vedete

Vedete


LORA lanseaza single-ul si videoclipul piesei "Daca Dragostea"

3 noiembrie 2020, 12:28

LORA lanseaza single-ul si videoclipul piesei "Daca Dragostea"

Au fost ca niciodata doi copii ce-aveau acelasi vis... asa incepe poezia tulburatoare lansata astazi, la inceput de noiembrie, de catre LORA, una dintre putinele artiste din Romania care pot transmite prin imagini si interpretare emotii nemarginite.

LORA lanseaza una dintre cele mai emotionante piese ale sfarsitului de an – "Daca dragostea", o balada inspirata din povesti reale de dragoste, despre durere si vindecare.



"
Lectia iertarii in iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ti-a gresit iremediabil pe scara dreptatii tale, ci de a te ierta și pe tine și a invata din asta. in povestea acestui cantec, transpusa atat de frumos in imagini de Kobzzon, avem drama iubitilor care au pus orgoliul
lor mai sus decat iubirea. in loc sa se ierte și sa-și mai dea o șansa, au ales sa se desparta. Ce sens are dreptatea ta cand inima plange?
", declara LORA.

Videoclipul poate fi urmarit aici:
https://Lora.lnk.to/DacaDragosteaVideoclipPR

De o profunzime care te rascoleste, versurile si interpretarea LOREI nu te vor lasa inert si vor trezi sentimente puternice. Melodia "Daca dragostea" vorbeste despre amintirile care transced timpul, iar fiecare atom al propriei fiinte incepe sa vibreze.
Piesa "Daca dragostea" este compusa de catre ADDA, Alex Cotoi, George Idriceanu, iar versurile sunt scrise de catre Adda, Bianca Lobda si Diana Ghita, si beneficiaza de un videoclip filmat de catre Kobzzon, pornind de la un scenariu marca LORA.

LORA a imbracat doua rochii de mireasa pentru filmarile videoclipului, una neagra si una alba, cu un styling realizat de catre Eniko Szanto. Conceptul ii apartine tot artistei, care a mai prezentat dualitatea alb-negru si in alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei "Soare negru" sau albumul "Despre demoni si iertare".

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari si ascultari pe platformele de streaming pentru piese ca "Ramas bun", "Ne impotrivim", "Singuri in doi", "Cinci", "Pana in rai" sau "Soare negru". Artista a lansat, in 2018, hit-ul "Dor sa te ador", alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 85 de milioane de vizionari pe YouTube. in 2019, artista ne-a prezentat albumul "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidentiat printr-un concept inedit; inca de pe coperta o putem regasi in doua ipostaze. Parcurgand si tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca "Ramas bun" sau "Cinci", pana la piese noi ca "Te rog" sau "imi cer iertare". Spre finalul anului 2019, Lora a lansat doua piese energice, "Fii tu fata" si "E nebuna romanca". La inceputul anului 2020, inainte de a calatori in Bali, LORA a lansat single-ul si videoclipul "Sentimentul", iar din calatoria in Asia a venit insotita de videoclipul piesei "O rana", lansat la sfarsitul lunii august a acestui an.

Sursa: media pro music

Inapoi la stiri cu Vedete