Vedete

Vedete


J Balvin a stabilit un nou record - cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un singur an

20 noiembrie 2020, 17:44

J Balvin a stabilit un nou record - cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un singur an

Guinness World Records (GWR), autoritatea mondiala pentru recordurile din intreaga lume, l-a certificat recent pe „Ambasadorul global al Reggaetonului", J Balvin, cu un al doilea titlu GUINNESS WORLD RECORDS pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin GRAMMY, cu 13 nominalizari într-un an.

Asculta albumul "Colores" aici: https://umusic.lnk.to/ColoresPR 

Editia cu numarul 21 a Latin GRAMMY Awards, il are pe J Balvin nominalizat în diferite categorii, fiind premiat cu un trofeu GUINNESS WORLD RECORDS, detinut pana acum de duo-ul puertorican Calle 13, ce a avut zece nominalizari la cea de-a 12-a ceremonie din 2011.

Artistul columbian a primit doua nominalizari la categoria Compozitia / Productia anului (pentru „Rojo" si „China") si Albumul anului (pentru „Colores" si „Oasis", colaborarea sa cu rapperul Bad Bunny).

Materialele „Colores" si „Oasis" sunt, de asemenea, nominalizate la categoria Cel mai bun album de muzica urbana, în timp ce „Rojo" a fost nominalizat pentru cea mai buna melodie urbana si pentru cel mai bun videoclip muzical.

J Balvin a adunat pana acum patru premii Latin GRAMMY. A castigat Cea mai buna melodie urbana („Ay Vamos", 2015; „Con Altura", 2019) si Cel mai bun album de muzica urbana („Energía", 2016; „Vibras", 2018).

J Balvin a castigat primul sau titlu GUINNESS WORLD RECORDS în martie 2016, cand a doborat recordul pentru cea mai lunga stationare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de saptamani), cu hitul sau „Ginza".

Ambasadorul global al Reggaeton-ului, J Balvin este acum unul dintre artistii de top din lume, indiferent de limba in care canta si si-a dezvoltat o comunitate online de peste 104 milioane de urmaritori pe retelele sociale.

Sursa: umusic

Inapoi la stiri cu Vedete