Vedete

Vedete


"Iron Eagle II", in ianuarie la Warner TV

19 decembrie 2022, 16:02

"Iron Eagle II", in ianuarie la Warner TV

Filmul de actiune „Vulturul de Fier II/ Iron Eagle II”, regizat de Sidney J. Furie, va fi difuzat de Warner TV in prima luna a anului viitor.

Productia Canada – Israel din 1988 are in centru o inedita actiune comuna a Statelor Unite cu Uniunea Sovietica asupra unei baze nucleare a unei natiuni proscrise care vrea sa ia lumea ostatica.

Este nevoie de un fel de erou, o mana de renegati si de o echipa de rusi pentru a organiza una dintre cele mai puternice forte armate.

Cum este de asteptat, din film nu lipsesc efectele speciale, dar nici romantismul, umorul si suspansul.

Din distributie fac parte Louis Gossett Jr., Mark Humphrey, Stuart Margolin, Alan Scarfe, Maury Chaykin si Sharon Hacohen.

Scris de Sidney J. Furie si Kevin Alyn Elders, filmul lansat dupa doi ani de la „Iron Eagle”, tot cu Louis Gossett Jr. in rol principal, este inspirat de Operatiunea Opera, nume dat unui atac aerian surpriza al fortelor israeliene asupra reactorului nuclear de langa Bagdad (Irak), in iunie 1981.

„Iron Eagle II” a primit trei nominalizari la Genie Awards, pentru cel mai bun actor in rol secundar (Maury Chaykin), cel mai bun montaj de sunet si cel mai bun sunet.
Lungmetrajul va putea fi urmarit la Warner TV pe 27 ianuarie, de la ora 21:00.

Inapoi la stiri cu Vedete